reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

Na wstępie DZIĘKUJĘ ZA WSZYSTKIE KCIUKI, CIEPŁE SŁOWA, JESTEŚCIE KOCHANE!!!

Wróciłam z kliniki...
Okazało się, że w części centralnej jeszcze część mięśnia jest i dlatego jesteśmy w domku...
Kolejna wizyta za 3 tygodnie- 03 lutego...
i w zależności od tego jak będzie wyglądał mięsień zapadnie decyzja czy zostajemy czy nie...
w dalszym ciągu jeżeli będę miała jakieś niepokojące objawy mam jechać do najbliższego szpitala sprawdzić...

A z dobrych wiadomości:biggrin2:

Krzyś jest nadal Krzysiem i tak już zostanie :rofl2::rofl2:
Lekarz jak zobaczył wagę i to co ma między nóżkami, to stwierdził, że CHŁOP JAK DĄB:-D
a waga 590 g:biggrin2:

Buziaki

reklama
Ewcia :) wszystko sie ułozy i bedzie dobrze :) najwazniejsze, że Krzysiu jest zdrowym Krzysiem a TY uważaj na siebie i sie oszczędzaj i dotrwacie do bezpiecznego terminu a może nawet i do włąściwego :) ściskam Cie mocno
Sol no może i to jakies koszmary bo ona popłakuje mi przez sen i krzyczy "przytul mnie" i ja tak latam do niej i ją tule i wówczas sie uspokaja i spi dalej, ale tak ze 3-4 razy w nocy to musze poleciec i potulić a sama wiesz jak to w ciązy juz takiej zaawansowanej jest ze spaniem... siku co chwile sie chce i ułozyć sie nie można a jak sie juz zaśnie i mała znowu obudzi to wszystko trzeba zaczynać od poczatku (jak w dniu świra Adas Miałczyński hehehe...) no dzis to nie moglam zasnąć do 2:00 co najmniej wiec 2 razy wstałam do Ali jeszcze przed zaśnieciem a później jeszcze raz i już ją wzięlam do siebie spać bo taka byłam juz zmeczona, że nie chialoby mi sie znowu za godzine czy półtora lecieć i tak Ala pospała do ok. 5 później sie przebudziła sama potuliła do mnie i znowu zasneła jakos po 6 i spała do 8:30...
Nika Marcepanek witajcie babeczki dawno Was jakoś nie widziałam... Marcepanek leci czas bardzo szybko wiec niebawem i Wy już dotrwacie do terminu a Nikola to mały Łobuz ;)
Martuska no a TY?? Jak tam sytuacja?? Dziś cały dzien myśle o Tobie...

Moja Ala jeszcze spi wiec zdązyłam zrobić zapiekanke z ziemniaków i mięsa mielonego na obiad i sie piecze...

Heloł :-)

Ewcia, baaardzo się cieszę, że wróciłaś z dobrymi informacjami !!! rzeczywiście kawał chłopa z Krzysia !!! niech rośnie na zdrowie i jak najdłużej w brzuszku !!!

Szczęśliwa, ja się zgadzam z Maran !!! Na brzuszek nie ma nic lepszego niż Sab Simplex !!! można kupić w Niemczech albo w Czechach za śmieszne pieniądze w porównaniu z cenami specyfików w naszych aptekach :tak:

Sol, u nas zabawki też już zajmują pół domu !!! więc mam nadzieję, że na roczek nikt już nic nie kupi :sorry2: ale ubranka przyjmuję chętnie ... no i pieluchy :tak:
super, ze PZU załatwione !!! kasa zawsze się przyda :-)
no i już się ciszę, że z Ciebie taka czarownica !!! pod koniec maja skorzystam z twoich usług, bo w tej ciąży nie zamierzam chodzić 9,5 miesiaca ;-)

Marta, &&& cały czas zaciśnięte :-):-):-)

biorę się za listę zakupów przed imprezką roczkową :shocked2::shocked2::shocked2: trzmajcie &&& !!! będę robiła pierwszy w życiu tort !!!

maran - to na bank koszmarki - miałam dokładnie to samo i wiem co przechodzisz :sorry: Ale trzeba przeżyć :sorry: U nas pomagało trochę jak byłam spokojna cały dzień a na koniec dnia dostawała bajeczki spokojne :tak: Ale ostatecznie przeszło jej samo jak ciut zmądrzała :-p

JoL - no u nas chyba pampersy zostaną :-D A chętnie wykraczę ci termin porodu :-p :-D

Marcin poszedł na bilard z kolegą - już go nosiło w domu - nie dziwię się - siedzi na urlopie już od 21 grudnia i widać że mu się nudzi :sorry: A jak ma wysiedzieć do końca miesiąca to musi gdzieś wychodzić bo oboje zwariujemy - on w domu bez roboty a ja z nim że siedzi w domu :-D Przyzwyczaiłam się ze jestem sama z Karolą a teraz widzę że i z dwoma pannami dam sobie spokojnie radę więc zaczyna mi w domu przeszkadzać :-p Pałęta mi się pod nogami tylko :sorry: :-p Dobrze że na weekend jedzie do roboty to sobie odpocznę :-p

SOL fajnie że za niedlugo będzie kaska... A jak dzwonią i pytają to myślę że pampersów nigdy za mało... I dzięki czuję się już dobrze - na szczęście ten upiorny kaszel przeszedł i tylko od czasu do czasu zakaszle...

MARYLKA masz anemię ale to ponoć norma w ciąży... lekarz przepisze Ci żelazo a oprócz tego jedz produkty bogate w żelazo...

EWCIA dobrze że wróciliscie do domciu czyli nie jest tak źle... A Krzyś rzeczywiście sobie rośnie w brzuszku i niech tak zostanie jak najdłużej...

MARCEPANEK trzymam kciuki żeby Nicola też wysiedziała w brzuszku u mamy jak najdłużej&&&&&&&&...

JOL powodzenia przy torcie&&&&&...

Na wstępie DZIĘKUJĘ ZA WSZYSTKIE KCIUKI, CIEPŁE SŁOWA, JESTEŚCIE KOCHANE!!!

Wróciłam z kliniki...
Okazało się, że w części centralnej jeszcze część mięśnia jest i dlatego jesteśmy w domku...
Kolejna wizyta za 3 tygodnie- 03 lutego...
i w zależności od tego jak będzie wyglądał mięsień zapadnie decyzja czy zostajemy czy nie...
w dalszym ciągu jeżeli będę miała jakieś niepokojące objawy mam jechać do najbliższego szpitala sprawdzić...

A z dobrych wiadomości:biggrin2:

Krzyś jest nadal Krzysiem i tak już zostanie :rofl2::rofl2:
Lekarz jak zobaczył wagę i to co ma między nóżkami, to stwierdził, że CHŁOP JAK DĄB:-D
a waga 590 g:biggrin2:

Buziaki
super chruper :)

nika no wiem że to norma to sie nie przejelam za bardzo :) ale będe sie lepiej odżywiać :) właśnie spojrzałam na Twój sówaczek i pomyślałam kiedy to było :):):):)

no dobra koniec relaksu ide dalej tyrać :)

Sol ta komoda będzie stała u nas ale puki co maluch ją bedzie użytkował tzn będzie tam przewijany i tam będą jego ubranka :)

reklama
Do góry