Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Widocznie pod wpływem jakiś doniesień na temat szkodliwości na dziecko w okresie prenatalnym 

Yra ale mleka nie podgrzewasz w mikrofali tylko wodę na mlekow tym arytkule co zacytowalas chocdzi o to że mikrofalóce można podgrzać pokarmy do wrzenia czyli 100stopni Celsjusza zaś w kąpieli niee i na opakowaniu masz napisane ze mleko/kaszki trzeba przygotowowywac w temp. 40 stopni i tyle
i tu chodzi o niebezpieczeństwo poparzenia ale ja zawsze sprawdzam wszytko co daje małej
I ja mikrofali używam do podgrzewania potraw i rozmrażania mięsa...też nie robię potraw bo mi nie smakują ale przy małym dziecku brak mikrofalówki=strata czasu na kąpiele wodne
Co do seriali to dla tych co lubią Chirurgów to polecam Prywatna Praktyka!! JA ogladam on-line na bierżąco dr Housa i kiedyś Dextera ale po 3 sezonie odpuściłam :/
Dziewczyny mam możliwośc sprzedania wózka 3w1 i sie zastanowaim czy na 2 dziecko trzymac czy sprzedawac bo planujemy chyba maleństwo na przyszlą wiosne/lato i nie wiem czy nasza Gabrysia będzie na tyle mobilna ze juz nie bedzie chciala jeżdzic spacerówka i wtedy wstrzymam sie ze spzedarza czy sprzedac i kupic wóżek jak dla bliźniaków jak Czarna i Caroline..ale u nich różnica miedzy dziećmi jest 1 rok a nie 2 lata ...co sądzicie?? Jak to wygląda z 2 letnia róznica miedzy dziecmi ?![]()