maxwell80
Mamusia cukiereczków M&M
Hej dziewczynki, ja dzisiaj późną porą, bo byłam w pracy do 16.00, a w domu przed 17.00..

Ja ćwiczę na orbitreku - znaczy w zeszłym tygodniu nie ćwiczyłam, bo bolało mnie dość mocno gardło, ale od dziś znów się godzimy z orbitrekiem:-):-)P zaczynam we wtorek.
Na razie nie widze po sobie tych 6 kg. Moze nieco luniej mi w spodnniach ale odrobinę. Właściwie tylko w biuście mi spalo z F na DD, a że brzuch pozostał bez zmian to efekt żadna miara nie jest zadowalający - do tej pory bylam równa - brzuch z bustem a teraz najpierw brzuch, a potem biust :/ nie za dobrze. Musze na brzuchola wreszcie pocwiczyć.
Czy któraś z Was ćwiczy?
Martolinka, powiem Ci, że widzę:-), dżinsy mam luźne i w ogóle mam wrażenie, że jakoś mniej mnie w okolicach tyłka;-)..Witajcie!!!
maxwell swietnie!!! naprawde super wynik!!!Czujesz juz róznice np. w ciuchach?
to samo Pianistka i Mama!!!![]()
Ja dziś na późny obiadek wszamałam pałki z kurczaka z folii ze wczoraj plus jogurt..jutro znów PW:-)Czesc cioteczki, ja dzis na PW i tylko mysle co by tu na obiad wszamacKupilam fajna wolowinke, myslalam zeby zrobic strogonof ale sama nie wiem hehe. Oj, zeby tylko takie dylematy w zyciu miec
a tak powaznie, ta dieta sprawila, ze zdrowiej sie odzywiam i lepiej czuje, nie mam juz klopotow zoladkowych (po daniach ciezkostrawnych bolam mnie zoladek zazwyczaj), wchodze juz w stare dzinsy
Poza tym jestem najedzona i nie mam wyrzutow nawet jak sie najem do syta, super!
A wy co tam dzis pichcicie na obiadek?