trashka - w chórze to ja śpiewam. dyrygować to mną a nie ja.. ;-) śpiewam w składzie kameralnym chóru Alla Polacca - z Warszawy.
A wybieracie się na jakiś konkurs? Moje dziewczyny chcą jechać do Lednicy (by sobie utrzeć nosa.. bo tam to na 10000% nie wygramy) ale to jest 28-29.05... czyli totalnie bez sensu dla mnie. Jeśli nadal będę w trójpaku, to na pewno nie zdecyduję się na tak daleką jazdę.. a szkoda
Anapi - trzymaj się tam dzielnie.
agatkaT - ogromne gratulacje! NIech Ci się dobrze pracuje!! a co to za gazeta?
Nutria nie jestem długo na forum i jakiś czas też mnie nie było i chyba musiałyśmy się minąć bo na pewno bym Cię pamiętała! W takim razie witam się z Tobą i Tobie też gratuluję takiego szczęścia!!! Jak dzieciaczki nazwiesz?
Byłam na bazarku i zjadłam 3 ogórki kiszone.Kupiłam też lody grycana i zaraz je zjem z moim Jasiem
smacznego!
a co do bliźniaków, to jeszcze nie wiem.. bo to zależy kto tam mieszka.. znając moje szczęście - 2 chłopaków... ale ciii - wszystko zobaczymy. najdalej na przełomie maja i czerwca

ale moze wcześniej sięuda.
generalnie z imionami nie jest prosto, bo się z M. tak do końca nie zgadzamy.. pozyjemy zobaczymy
A Ty już masz wybrane imiona?
Oczywiście że melisę możesz pić... ja tez piję i piłam w pierwszej ciązy.. spoko dzidziusiowi nie zaszkodzi.
Czytałam nawet że melisa potrafi załagodzić mdłości... melisa,mięta i inne rózne ziółka mozna
ja generalnie też uważam, że rózne ziółka można, tylko nie podbiał!
a jeśli chodzi o miętę, to słyszałam, że działa rozkurczowo (?) w każdym razie pita w bardzo dużych ilościach może działać poronnie. ale nie wiem kiedy i nie wiem ile trzeba jej wypić by rzeczywiście szkodziła.
my juz po usg genetycznym ale jestem szczesliwa

wszystko opisane w watku badaniowym

a my zmykamy do łozka bo mały dziś przeszedł wojne z panią doktor i usg

super