reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Październikowe Mamy 2010

dawidowe nie smuć sie. Moze zadzwon i przepros?! Przynajmniej noc bedzie milsza?

idus a to ja tez chce na taką diete przejsc ;-) zdawaj relację jak sie czujesz na niej i wogole.
a pifko to mnie tez sie marzy .... ale najbardziej to mam ochote na redbula!

reklama
Dawidowe niestety my kobiety tak mamy że mówimy za dużo, zdecydowanie za dużo a dopiero później myślimy.Przesyłam przytulasy i mocno wierzę że jutro będzie już ok:-)A jak niebawem dorwiesz męża na lotnisku to już w ogóle zapomniecie o jakichkolwiek nieporozumieniach:-)

Ida,dorisday jeśli marzy Wam się pifko to nic straconego,bo przecież możecie to marzenie spełnić i się napić..hihi;-)A mi piffko już się kończy a film oglądam tylko jednym okiem bo niestety nie wkręciłam się w akcję;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
dawidowe nie smuć sie. Moze zadzwon i przepros?! Przynajmniej noc bedzie milsza?

idus a to ja tez chce na taką diete przejsc ;-) zdawaj relację jak sie czujesz na niej i wogole.
a pifko to mnie tez sie marzy .... ale najbardziej to mam ochote na redbula!

w tym sek ze ja nigdy nie przepraszam bo nie umiem. Zawsze on robi pierwszy krok. A teraz nawet jak bym chciała to nie mam jak bo ma wyłączony telefon a znajac telefon (moj stary który mu oddałam potym jak mu ukradli i ani ja cos nie paliłam sie do kupna bateri ani on) to rozładowany.

dawidowe - przytulam, otrzyj lezki. I sprobuj przeprosic, skoro czujesz sie winna. Bedzie ci lzej.

rysia - ja czesto robie salatke z tunczyka, kukurydzy, ryzu, ananasa i majonezu. Ale tez fajna salatka sa brokuly, czerwona fasola, jajko i majonez:-)

Qrcze, az sie glodna zrobilam:-)

dziewczyny poleci któraś jakiś ekspres ciśnieniowy? chodzi, żeby też cappucino robił ;-)
Ida coś mówiłaś o krups, widzę takie na allegro i może się skuszę

witam :)

wpadam zameldowac nowiny po wizycie u gin :)

mamy zdrowe ladne dzieciatko wazace juz 2 kg :) wszystko w porzadku i normie, termin na 9 marca dalej potwierdzony przez usg :)
oraz udalo dojrzec plec i bedzie to dziewczynka :):)

serdecznie pozdrawiam :)
oraz zycze zdrowka dla Was i dzieciaczkow :)

Witam się z rana przy kawie:-)

Emi a możesz wrzucić na przystanek kulinarny przepis na chleb?

Jasne,tylko to jest chleb dukanowski(czyli na otrębach). Ale jest pyszny:-)!!!

Ida trzymam kciuki za wizytę! Oby to nie było nic poważnego!
Ren gratuluję poznania płci:tak:. A imię już wybrane?

Coś miałam jeszcze napisać,ale...zapomniałam:zawstydzona/y:

Ren kochana gratuluję zdrowej córci. Jeszcze troszkę ponad miesiąc i będziesz tuliła swój skarb w ramionach. Troszeczkę ci zazdroszczę bo z rozrzewnieniem wspominam ten czas kiedy mój Bartuś był w brzuchu.

Dawidowe na pewno szybciutko się pogodzicie.

Co do piffka to ja piję Karmi, najbardziej smakuje mi kawowe. Tylko że po prawie roku bez alkoholu to nawet te 0,5 % działa na mnie i czuję jakbym normalne piwo wypiła :D i zasypiam jak dziecko (a nawet lepiej i szybciej) :D

Dzisiaj ja się chwalę suwaczkiem :D

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry