reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Dzień dobry kochane:-) u nas znów zima:-) ale nawet ciepło jest:-) ja już po pobraniu krwi:-) czekam na prześwietlenie:-):-) a Wy spiochy spicie jeszcze? :-):-):-) wpadne do Was jak już dotre dziś do domku:-):-) nie spalan pół nocy dzisiaj:-) to już stres chyba tak na mnie działa:-):-). Żołądek się odzywa:-) a i kurczy bo dietka:-):-).

Witam i ja :-):-):-)
U nas przez noc trochę śniegu napadało i ładnie biało się zrobiło :tak::tak:
As ty to się masz kobieto z tą szkołą, niby pracują tam wykształceni ludzie a nie wiedzą jak się zachować :confused2::confused2:
Aleksia super że praca jest i jesteś zadowolona :tak::tak::tak:
Kerna odstaw pulneo i idź lepiej do lekarza :tak::tak:

Witajcie czwartkowo;)
AS zwracam honor i współczuję całej zaistniałej sytuacji!!!
Aleksia u nas plucha;(
Vikamcia już wiem o jakie chodzi;)Dziękuję;)

Witam i ja
Ale dzisiaj mi sie dobrze spalo:tak::tak::tak:Poszlam spac chwile po 22 bo juz zasypialam ogladajac tv a wstalam jakos kolo 8:tak::tak::tak:No rewelacja:tak::tak::tak:
Mlody juz w szkole a dziewczynki siedza i mi brecza nad glowa;-)Musze Im jakies zajecie znalesc;-):tak::-)

ALEKSIA
Gratuluje pracy:tak::tak::tak:Ciesze sie razem z Toba:tak::tak::tak:

AS
No sytuacja paskudna:wściekła/y::no:Nie wiem co Ona tam robi?Ja to bym niezle wybuchla:no::no::no:

KERNUS
Daj znac po lekarzu:tak::tak::tak:Ale skoro kaszel jest juz mokry to ja bym odstawila isoprinosine i pulneo i zaczela podawac flegamine albo jakis inny wykrztusny:tak::tak::tak:

MH
No zaszalalas z tym allegro:szok::tak::tak::tak:

Bubka no nago chodzić nie będę chociaż mój M był by w siódmym niebie :-D a z przedszkolem to koło mnie jest wojskowe i wiem na 100% że Kubę by przyjęli :tak: ale ja się obawiam coś, tym bardziej że ten leń nie chce gadać i siku robi tylko do nocnika :sorry: on ani nie zawoła ani nic nie powie tylko pójdzie i sam zrobi :sorry: a skąd ja mogę wiedzieć jak nauczycielki zareagują :no: różnie to z ludźmi bywa :no: zobaczę może uda mi się go na parę godzin przyprowadzać żeby się przyzwyczaił :tak:
As co za baba :crazy: ja to bym na niej suchej nitki nie zostawiła :crazy:
Kerna daj znać jak po lekarzu :tak:
Aleksia Ty się wyśpij w końcu bo potem nie wstaniesz rano :tak: dobrze że masz z kim zostawić Igorka jak do pracy idziesz :tak: ja jakbym też miała z kim Kubę zostawić zamiast do przedszkola dać to bym od razu papiery do policji składała :tak: wiadomo lepiej w rodzinie zostawić :sorry: bynajmniej ja tak sądzę bo wiem że Kuba jeszcze nie gotowy na przedszkole i ja też :-p

Witam w pochmurny czwartek :sorry: pogoda się zmienia i ciśnienie skaczę a mi już głowa odpada :no: zaraz tabletkę wezmę i do roboty trzeba iść :tak: ale mi się nic nie chce :sorry: źle spałam i kark mnie boli :dry: nie mam pomysłu co na obiad :eek: zero, pustka w głowie :no: ale chyba placki ziemniaczane zrobię bo coś na mną chodzą i mam nadzieję że mój syn zje bo on tylko sprawdzone potrawy je nic więcej :sorry: u mnie w poniedziałek otwarcie basenu krytego :tak: ciekawa jestem jak poprawili konstrukcję i ile osób przyjdzie :sorry: no lecę bo to już prawie 10.00 a ja nic nie mam zrobione :-p

witam:-)
ALEKSIA GRATULUJę:tak: i trzymam kciuki zeby Ci sie dobrze pracowało:tak:
Gabi dokucza dzieciaki w szkole Wojtkowi wyszłu żle badania jak u faceta 40letniego otyłego cholesterol za duzy i cukier no i krew taz nie za bardzo :-(ma dietę i szlaban na słodkosci czipsy

Witam laseczki czwartkowo :happy:
Ale za oknem ponuracko :sorry:deszcz kropi szron na dachach zimno wieje a tu trzeba Julkę na 13.30 do szkoły zaprowadzić :eek: na szczęście Pietruszka ma dziś na rano i odpierze ją ze szkoły bo kończy dziś wcześniej bo o 15.55 więc bym ją zaprowadziła wróciła i za chwilę znów po nią :eek: a przy tej pogodzie to mi się wcale nie chce :no:
Beatko bardzo dziękuję w imieniu swoim i Julki za liczydło :-*** myślę że jej to pomoże :tak::tak::tak::tak::tak: a co do przedszkola to widzisz Antoni mój gaduła jak diabli wszystko powie nawet czasami za dużo :rofl2: ale mnie np martwi jego zanoszenie się i utrata przytomności bo boję się że w tłumie przedszkolaków panie nie zauważą i wtedy to...wolę nie myśleć :-:)-:)-( u nas na jedno miejsce w państwowym przedszkolu przypada 4 dzieci a są takie np najbliższe koło nas (1km) gdzie na jedno miejsce jest 7 dzieci:szok: są prywatne ale ceny:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: 800-1300 zł jak dla nas kosmos bo ile trzeba zarabiać żeby móc do takiego przedszkola posyłać dziecko ..to raz dwa przedszkola są czynne nawet te prywatne do godziny 17 a Piotr pracuje do 17.15 więc ja bym musiała znaleźć taką pracę żeby max o 16 kończyć no i Julka i Adam Julkę trzeba odbierać ze szkoły a to nawet gdyby zostawała w świetlicy to max do 17 a boję się żeby wracała sama z Adamem to raz a dwa jak sobie pomyślę że by wstawała o 6 na 7 rano do szkoły i do 17 to mi jej szkoda :-(nie wiem może jakaś niania:eek:może to taniej wyjdzie sama nie wiem :sorry:
Aleksia gratuluję kochana zasługujesz na to:tak::tak::tak:kochana przepraszam ale jak czytam że twój mąż stwierdził że dla "dobra dziecka co by miał normalny dom" to mi się krew w żyłach gotuje:wściekła/y:bo kto jak nie on mu taki los zgotował :eek:ech facet z zerową odpowiedzialnością :wściekła/y: ja jestem sama z dziećmi od prawie 3 lat ale nie sama nie samotna bo z moim kochanym Pietruszką :tak::tak::tak::tak::tak: po prostu bez męża ale spełniona szczęśliwa i wiecnie zakochana jak nastolatka :tak::tak::tak:czego każdej życzę :-D
MH kochana ty sprzedajesz ubranka po Niki na 80-86 cm :szok::szok:to na ile ty jej kupujesz??bo mój Antocha ponad 2 latek nosi jeszcze 80-86:-D:-D
AS kochana wiesz co ta asystentka jest nieodpowiedzialna :-:)-:)-:)-( kurcze wie z jakim dzieckiem ma do czynienia ,wie jak z nim postępować,wie co Kubę złości nakręca,wie jak go wyciszyć a zachowała się jak nowicjusz :wściekła/y:ech.........niektórzy ludzie nie powinni pracować tam gdzie pracują :no::no::no: a mój Adam ma coś z Kuby on też zadaniowy (ale tylko do głupot:eek:) jak ktoś coś mu powie żeby zrobił głupiego to on po trupach a wykona na 100%:sorry:
Anabubka [*] straszne jak młodzi ludzie odchodzą:-:)-(moja mama ma tyle lat......
Paulinka da radę a ty kochana ładuj akumulatory póki jej nie ma :tak::tak::tak: tytuł dokumentu kurcze nie pamiętam wieczorem zapytam Pietruszki to ci podam :tak::tak:czoraj oglądalismy dokument "dziewczyny z warszawy" o 3 dziewczynach z byłego pgr-u które przyjechały do stolicy za pracą ..momentami śmieszne momentami straszne .boziu jakie te dziewczyny bez ambicji są w jakim środowisku wychowane że zero ambicji taki marazm ech straszne potem do prawie 2 w nocy z Piotrem o tym gadaliśmy...a dziś oczy na zapałki :-D
Kernuś może to po leku a może to się poprostu zbiegło w czasie może to jakaś pokarmówka co??dobrze mu natłuszczaj twarz:tak::tak::tak:
Kamcia to czekamy na wyniki chłopiec czy dziewczynka :tak::-)
Kurcze i zapomniałam co jeszcze chciałam co czytałam bo mnie moje dzieci zagadały:eek::eek::eek::eek:
A słuchajcie Antek wywrócił dziś krzesło Julce na nogi .Julka mówi Antek to bolało co się mówi???Antek -proszę??? Julka nie to drugie!!!! a Antek -o kurcze??????????:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
Witam po ciężkiej nocy :eek:

Aleksia gratuluje pracy :tak:

Malina, zostały mi w szafie jeszcze ubranka w tym rozmiarze, ale moja Niki to jakas długonoga bestia, spodnie ma 92 :szok::-D:-D:-D:-D Za to z Helenka było odwrotnie :-p A w kieckach to moje dziecko nie chodziło wcale bo jaj przeszkadzaja, rajstopki, albo spodnie :sorry: A moja chałupa z gumy nie jest :no::-D Dlatego powystawiałam po piataku, jak pójdą to dobrze, a jak nie to wysyłam na śląsk do kuzynki :tak: ona bliźniaczki, dwie dziewczynki, to wydrą :-D:-D:-D

Dla zainteresowanych, sa jeszcze ogrodniczki i nowa kurteczka na lato :p
http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=5590562&gr_id=11764

reklama
Malinka to Twój Antoszka jak mój Kuba :tak: też ciuchy nosi nawet jeszcze dobre na 74 :-D ja chyba poczekam z przedszkolem jeszcze może z rok :tak: myślę że tak będzie lepiej a znajdę robotę do domu :tak:
MH to Niki dłuuga :-)

Ja nadal bez pomysłu na obiad :sorry: nie chce mi się gotować ostatnio :sorry: Kuba zjadł zupkę i zaraz spać pójdzie :tak: ja drugie pranie kończę i będzie trzeba coś na obiad wymyśleć :-)

Do góry