reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwiecień 2011

koocie, dzieki za slowa. ja chyba tez sie przejde do lekarza w koncu, bo az mi sie to wydaje dziwne. naprawde malutko pije przed spanem, do kolacji pol kubeczka dziecinnego to max, po myciu zebow - lyk, dwa samej wody do przeplukania ust. no naprawde nie wiem juz. sika malo, kiedys byly pelne pieluchy, jak zsikal sie w lozko - to bylo wszystko mokre. teraz to takie plamy niewielkie, wiec po prostu popuszcza. ale tak jak mowisz, zwykle min. raz na noc, nieraz 2, a nieraz i 3 razy! np dwa razy wysadzalam go przedwczoraj (o 12 w nocy i o 3) - a o 5 posikany. koszmar. mam juz dosc prania przescieradel codziennie.

a w ogole to ja ciebie podziwiam, ze pozwolilas mezowi jezdzic po takich klubach. jakby moj jezdzil po takich, to oszlalabym z nerwow, zazdrosci i rzucilabym sie chyba z pazurami ;-) serio mowie.

meriderko
, co za syf... nie mam pojecia, co zrobic w takiej sytuacji - konsultacja z prawnikiem chyba nieunikniona!.. bosz :-( az sie boje o swoje, niby z komisu z belgii, ale kto to wie!..

reklama
Dziewczyny... z Filipem też chciałam, żeby to było "już",ale teraz widzę, że im dzidzia się bliżej terminu urodzi, tym lepiej!
Moja kuzynka urodziłą synka w 36tyg i to było maleństwo. Nie wykształcone porządnie mięśnie, wieczne problemu z brzuszkiem, bo układ pokarmowy też nie dojrzały itp. Biedak. Także teraz trzymamm kciuki, żeby wszystkie urodziły w terminie.

mi sie tak marzy dziecko z marca, no, 1 kwietnia ;-) ale pewnie urodze okolo terminu, obu chlopcow tak urodzilam, Fiola 3 dni po terminie, Maksia 5 dni przed.
ja bym chciala po prostu troche mniejsze dziecko tym razem ;-) choc w sumie co za roznica... i tak bedzie bolalo, a dzidziek wiekszy = silniejszy :-)

macie racje, nie ma co sie spieszyc. jeszcze bedziemy mialy dosc ciaglego kwekania, wstawania w nocy, przewijania co 5 minut, ech ;-)

Nasz Filip urodził się pomiędzy terminami ;-) pierwszy miałam na 21 luty, a drugi na 23 ;-) Filip urodził się 22go lutego i ważył 8lb 16oz (4000g).

Teraz termin mam na 3go kwietnia, ale już mi przepowiadają, że chyba połowa marca jednak :-(

Witam,witam .

kilka dni przerwy od forum hhehe,ale teraz spokojnie mogę siedzieć,nikt i nic mi nie przeszkadza,bo na ferie Huberta zawiozłam na tydzień do moich rodziców,tzn już nie tydzień tylko do niedzieli ,mąż w pracy do 22 więc sama jestem jak dawno już nie :)

cukrzycowym dziewczynkom, wszystkiego dobrego zycze ,( matko klawisze mi sie poprzestawialy szlak mnie trafi) ,aby minely . Jak sie robilo ,co sie klikalo aby poprzestawiac litery bo zapomnialam no och ...

porody,ja pisalam ze Huberta przenosilam 2 tyg. wiec ten porod chcialabym o czasie juz nie po .

no nie moge z tymi klawiszami no :wściekła/y:

po prostu na pasku zadań przestawiłam z ''polski jakiś 124 na ''polski (programisty) no się przestawiło mi,ale w końcu ą i ę i ł mogę normalnie już ,bo alt i shift nie zadziałał . dobra już oki :happy:

dzięki .

a co do tego, że niby lepiej urodzić w 7 mc niż w 8, to czytałam, że to totalna bzdura, bo każdy dzień dlużej w brzuszku to lepiej (oczywiście nie mówię o przenoszeniu)

reklama
o to szlo :-)

ech, ide po grapefruita. chociaz zgage mam od rana juz. ech. nie wiem, co ze soba zrobic (tzn wiem - moglabym sprzatac, albo komentarze trzepac - ale nie chce, na nic nie mam ochoty ;-) ) to bede zamulac. codziennie przez dwa miesiace, az do zrzygania, i jak sie dziecko urodzi to moze bede sie cieszyc z rak pelnych pracy :-) :-D

Do góry