reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

pilskie tegoroczne obecne i przyszłe mamusie:))

bredzelku gratuluję Miłoszka :-)

Monika i ja dołączam do trzymających kciuki :-)

gdyby któraś mogła mi przypomnieć co trzeba zabrać ze sobą do naszego szpitala do porodu, to byłabym wdzięczna ;-)

pozdrawiam babeczki :-)

reklama
malea papier toaletowy, sztuscce, kubek, klapki pod prysznic, i reszta jak do zwyklego pobytu w szpitalu. pkus 3l wody dziennie do picia. dla malucha skarpety, pieluchy, chudtrcxki, bodziaki lub kaftaniki [lepsze w rozbieraniu na badania]

Monia i ja trzymam kciuki a moze tak napisać jej sms-ka????

Cass fajnie tak wyjsć z domku i się przewietrzyć co nie???

Malea dokumenty ost. badania, karta ciąży , rzeczy dla maluszka i dla siebie, wodę do picia i aparat fotograficzny:))) sztucce kubek i p. toaletowy

Bredzelku a dajecie małemu coś na kolki???

MaLea witaj! Jak Szymonek? Duży już pewnie, co? A Ty jak się czujesz? Ciężko? Fajnie, że wpadłaś, ostatnio rozglądałam się za Tobą :-) Co do rzeczy to dziewczyny już wszystko powiedziały.

Monika powodzenia!!!!

a oto wiadomość od Monisi :-)

o 11.52 przyszła na świat Maja Wiktoria. Mała ma 3250 gram i 54 cm. dostała 9 i 10 pkt. Ponoć podobna do Witka

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaa
Cóż za nagła zmiana imienia!!!!
Monia GRATULACJE niech malutka będzie okazem zdrowia i szybkiego powrotu do domku!!!!!

Bredzelku ja polecam krople espumisan

reklama
nie no, jak to Maja?! Przecież miała być Roksanka :-) ?Oczywiście gratuluję!!!! Znowu czekam na fotki :-)

bredzelek ja też używałam espumisan ale ciężko powiedzieć czy pomogły....

Do góry