reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

L u t y 2 0 1 1 - nasz wątek codzienny

No zobaczymy zobaczymy bo jak narazie to się wypina tak że brzuch mam wykrzywiony na prawą stronę:blink: Ehh ten łobuz wyszedł by wreszcie:tak: A z tym wiciem gniazda to fakt załączył mi się dzisiaj jak nie wiem:-) Przynajmniej mam wszystko gotowe i małż nie będzie musiał tego robić tylko siedzieć i czuwać przy żonie i dziecku:tak:

reklama
Rutkosia, czekamy więc na rozwój wypadków :) ja obstawiam tak do 2 dni :))
a mnie dzisiaj męczy cały dzień biegunka :( albo coś zjadłam albo jakiś wirus... ale rodzince nic nie jest póki co, tylko ja tak latam w to miejsce

Rutkosia, czekamy więc na rozwój wypadków :) ja obstawiam tak do 2 dni :))
a mnie dzisiaj męczy cały dzień biegunka :( albo coś zjadłam albo jakiś wirus... ale rodzince nic nie jest póki co, tylko ja tak latam w to miejsce

UUUUU współczuję kochana nie ma nic bardziej nieprzyjemnego i męczącego jak wymioty i biegunka:-( Trzymaj się oby szybciutko Ci przeszło:tak:

dziewczyny, i mi to przeszło przez myśl, ale mnie w ogóle brzuch nie boli, czop nie odszedł, jakoś tak nie czuję żeby to było blisko, ale kto wie, kto wie... :))

ehhhh chyba sie kawy napije bo jakas taka zamulona jestem cały dzien... no i u mnie też nic nie wiedać by sie zbliżało :) ale mnie to poki co jeszcze nie stersuje ;)

reklama
Dokladnie coraz bardziej widze ze czasem jak nas boli codziennie cos to wcale nie musi oznaczac ze jednak cos sie dzieja, a z drugiej strony moze nagle zaczac sie porod a my poczujemy wszystko juz jak sie zacznie :) To tez sobie tak mowie na pocieszenie, bo u mnie czesciej sa dni kiedy jest spokoj :D

maran ja tez dzis spiaca, juz prawie zasnelam u mamy, u babci bylo tak goraco ze myslalam ze oszaleje, a potem jeszcze godzina drogi w samochodzie :( ale kawy sie nie tykam bo mnie po niej zgaga lapie, zreszta ostatnio lapie mnie po wielu rzeczach :( tez tak macie??

Do góry