reklama
Dokladnie coraz bardziej widze ze czasem jak nas boli codziennie cos to wcale nie musi oznaczac ze jednak cos sie dzieja, a z drugiej strony moze nagle zaczac sie porod a my poczujemy wszystko juz jak sie zacznieTo tez sobie tak mowie na pocieszenie, bo u mnie czesciej sa dni kiedy jest spokoj
maran ja tez dzis spiaca, juz prawie zasnelam u mamy, u babci bylo tak goraco ze myslalam ze oszaleje, a potem jeszcze godzina drogi w samochodzieale kawy sie nie tykam bo mnie po niej zgaga lapie, zreszta ostatnio lapie mnie po wielu rzeczach
tez tak macie??
Kochana ja zgagę mam co chwila dosłownie ale jak jest do zniesienia jeszcze to nic nie biorę ale jak już jest mega silna to biorę rennie i przechodzi jak ręką odjął

ligotka, ja mam zgagę czasem w nocy, aż muszę wstać i zjeść kilka migdałów, w dzień też sobie podjadam i na szczęście nie męczy
mnie to do pewnego czasu pomagała zwykła woda mineralna niegazowana i migdały ale teraz mi tylko powiększa zgagę

maran-atha
Fanka BB :)
a ja mam zgage cały czas... niezaleznie od tego co zjem czy wypije to i tak mam... jak wypije maalox to przechodzi na chwile a później jak mi sie odbije to zgaga wraca... wiec mi już wszystko jedno i jak mam chec to sobie kawe z duuuuuuużym mlekiem wypijam i już 
ligotka
No wlasnie ja pijam mleko, ale jak jest mega zgaga to nie pomaga, migdaly tez nie
To troszke mnie uspokoilyscie bo wmawialam sobie ze skoro mam zgage to na bank mi brzuszek nie opadl! A jednak nie ma to znaczenia, bo z tego co kojarze to Rutkosiu Tobie juz opadl na pewno?
No wlasnie ja pijam mleko, ale jak jest mega zgaga to nie pomaga, migdaly tez nieTo troszke mnie uspokoilyscie bo wmawialam sobie ze skoro mam zgage to na bank mi brzuszek nie opadl! A jednak nie ma to znaczenia, bo z tego co kojarze to Rutkosiu Tobie juz opadl na pewno?
Mnie już opadł brzusio ale ucisk jest pewnie cały czas skoro zgaga męczy

Witam się wieczorkiem:-)
Ja byłam wczoraj na IP,bo w piątek wieczorem miałam skurcze co 2 min,a wczoraj żadsze,ale były.Pani doktor mnie zbadała,szyjka skrócona i rozwarcie dalej na palec(takie mam od 22 tyg).Kazała jeszcze się 2 tyg wstrzymać od rodzenia,także nie przemęczać się;-)
To mnie zmobilizowało do spakowania torby i już teraz jestem gotowa,ale mam nadzieję jednak do 9 poczekać
Wiecie,że ja te skurcze przepowiadające mam nawet kilka razy na godzinę,taki przedsmak tych konkretnych
Ja byłam wczoraj na IP,bo w piątek wieczorem miałam skurcze co 2 min,a wczoraj żadsze,ale były.Pani doktor mnie zbadała,szyjka skrócona i rozwarcie dalej na palec(takie mam od 22 tyg).Kazała jeszcze się 2 tyg wstrzymać od rodzenia,także nie przemęczać się;-)
To mnie zmobilizowało do spakowania torby i już teraz jestem gotowa,ale mam nadzieję jednak do 9 poczekać

Wiecie,że ja te skurcze przepowiadające mam nawet kilka razy na godzinę,taki przedsmak tych konkretnych

maran-atha
Wiecie,że ja te skurcze przepowiadające mam nawet kilka razy na godzinę,taki przedsmak tych konkretnych![]()
za to ja nie mam w ogóle takowych skuryczów... i dlatego mnie czasem taka myśl nachodzi, że bedzie tak jak z Alą, że i tę ciąze przenosze i poród bedzie wywoływanty a tego bym nie chciała... coraz częściej jakoś tam o tym mysle...
reklama
Maran może nie będzie tak żle;-)
Ja pojechałam na izbę,bo bałam się,że mi się rozwarcie zrobi,a ja nie wyczuje tego:-)
Przy ostatnim porodzie w ciągu godziny zrobiło mi się pełne rozwarcie i dlatego trochę spanikowałam
Ja pojechałam na izbę,bo bałam się,że mi się rozwarcie zrobi,a ja nie wyczuje tego:-)
Przy ostatnim porodzie w ciągu godziny zrobiło mi się pełne rozwarcie i dlatego trochę spanikowałam

Podziel się: