reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwiecień 2011

helou :-)

Ja zawsze wiedziałam, ze jesteście płodne w pisaniu, ale teraz to przechodzicie same siebie, jak Boga kocham :) Ale to dobrze, przynajmniej jest co czytać :)

Witam wszystkie razem i z osobna, zwłaszcza te, których nie miałam okazji wcześniej poznać :)

Mitaginko - to skoro wszystkie się rzuciły na Ciebie to i ja się rzucę i zapiszę sobie twój numer jakby co :)

Co do pakowania troby, to ja już powoli robię zakupy. Kupiłam dopiero połowę potrzebnych rzeczy do szpitala i na początek do domu i już 450 zł się uzbierało prawie. Naraz nie byłoby mnie stać. Masakra.
A mojej sąsiadki córka urodziła dwa tygodnie temu w 7 miesiącu ciąży !!! I oczywiście nie miała przygotowanego niczego, bo po co tak wcześnie :) A tu niespodzianka ;)

Odezwę się niebawem :)

reklama
Cucumber - wspołczuję kłótni z mamą. Domyślam się jakie to wkurzające, bo ja też nie lubię jak ktoś coś robi bez mojej zgody a tym bardziej jeśli chodzi o wklejanie zdjęć. Mam nadzieję, że Twoja mama zrozumie w końcu.

Agateczko - ja również się cieszę, że już lepiej. I oby tak już zostało :)

Marma - odpoczywaj i dbaj o siebie! Oby w końcu Ci się wsyztsko uspokoiło !

nela31 - aż dziw bierze, że miałaś po żelazie takie sensacje, bo ja biorę już w sumie chyba 3 miesiąc i nic mi nie jest, mojej kumpeli też nie. Widocznie jesteśmy w gronie wybrańców. Biorę tandyferon fol.

A jakie macie wyniki płytek krwi PLT???

Czesc dziewczyny,

ja dzis wrocilam od poloznej no i sie zaczelo, znalazla w moczu bialko i cos jeszcze no i wyslala na badania. Oprocz tego mam miec badana glukoze w piatek w szpitalu i teraz mam pytanie do was.
Bo moj plan byl taki ze mama przyjezdza pilnowac mlodego, a ja sobie biore autko i jade na drugi koniec miasta i po 2 kluciach i 2 godzinach wracam na luzaku do domu i zajmuje sie Joshem.
ALE!
slyszalam ze to jest tak straszne, ze nie mozna prowadzic, ze caly dzien jest oparty na wymiotach i nie da sie opiekowac 2 osoba (czyt. dzieckiem) tylko sie spi...
Czy to prawda? Bo jak tak to P musi brac wolne-nie platne z pracy :(

dzieki mitaginka :) nie wiem jak wam ale mi ostatnio sie coraz gorzej auto prowadzi. Jestem niska i musze miec blisko fotel = brzuch lezy na kierownicy :D

a dzis jak poszlam do sklepu to pani kasjerka zapytala mnie czy torba spakowana i na kiedy termin. Ja do niej ze dopiero na kwiecien. A ona ze jest zszokowana bo myslala ze ja juz gotowa jestem. Ja do niej ze gotowa moze i jestem, ale ten w srodku jeszcze nie bardzo :D
haha czyli znowu sie zaczelo tak jak ostatnim razem. Ostatnie 3 miesiace najchetniej siedzialam w domu bo wszyscy wokolo wyczeszczali oczy jaki to wielki brzuchol mam a jeszcze nie rodze....

reklama
Do góry