reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

pilskie tegoroczne obecne i przyszłe mamusie:))

reklama
rox no nie wiem... skoro bezrobotny jest w domu w godzinach pracy zlobka, to raczej nie ma pieszenstwa, w kazdym razie u mnie maz pracuje a ja nie. wiec sie nie lapie. no ale zlozyc zawsze mozna w razie co. poki co zawsze moge wpisac urlop macierzynski haha

Ostatnia edycja:
Cass ja od gwiazdora dostałam maszynę do szycia i tez mam wielki plan nauczyć się szyć:)))

Bredzelku ehhh teraz takie wirusy krążą zdrówka dla Nikusia

Rox jeżeli chodzi o żłobki i przedszkola to pierwszeństwo mają osoby pracujące, samotni rodzice, opiekunowie MOPS-u a dopiero na końcu reszta:dry:

Pewnie by się odezwała jakby juz była w domciu:tak::tak::tak: ale chyba jutro smyrne jej sms-ka;-)

a co tu taka cisza?????
ps nie organizujecie jakiegoś spotkanka:rofl2:

reklama
To może mi też się uda przyjść, bo na razie Zuza chora. I może Majkę wezmę :-) Zobaczymy :-)

Czarna, a propos szycia, masz jakieś wykroje czy cóś?

Do góry