reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
reklama
mam takie pytanko. Czuje, ze cos mnie mierzwi w srodku i to jest oczywiscie jakas infekcja i zastanawiam sie czy moge sobie wsadzic jakas globulke do srodka. Testowac dopiero bede gdzies za 12dni takze jesli jest jakas fasolka to czy to nie zaszkodzi?:)
aha i wlasnie teraz pomijajac infekcje grzybiczna dopadl mnie pecherz i umieram. A mam jeszcze tyle klientek- nie wiem jak dam rade:( mam straszne parcie na pecherz i bol podbrzusza plus infekcja;/ od 3 lat juz tak mam raz na 1-2miesiace;/ i nie da sie tego pozbyc.
wsadzilam sobie pimafucin i lyknelam 4 furaginy i mocniejszy palin i nie pomaga:(
chce mi sie siusiu i boje sie isc do kibelka:(
co chwile musi sie jakis kolejny problem pokazac
tez macie takie dolegliwosci??

Ostatnia edycja:
mam takie pytanko. Czuje, ze cos mnie mierzwi w srodku i to jest oczywiscie jakas infekcja i zastanawiam sie czy moge sobie wsadzic jakas globulke do srodka. Testowac dopiero bede gdzies za 12dni takze jesli jest jakas fasolka to czy to nie zaszkodzi?:)
aha i wlasnie teraz pomijajac infekcje grzybiczna dopadl mnie pecherz i umieram. A mam jeszcze tyle klientek- nie wiem jak dam rade:( mam straszne parcie na pecherz i bol podbrzusza plus infekcja;/ od 3 lat juz tak mam raz na 1-2miesiace;/ i nie da sie tego pozbyc.
wsadzilam sobie pimafucin i lyknelam 4 furaginy i mocniejszy palin i nie pomaga:(
chce mi sie siusiu i boje sie isc do kibelka:(
co chwile musi sie jakis kolejny problem pokazac
tez macie takie dolegliwosci??
ja przy pierwszej ciąży zażywałam też jakieś globułki bo ginek mi zapisał no ale tez nie wiedziałam że jestem w ciąży
ginek mówił potem jak się pytałam że to nie przeszkadza bo płód jest bardziej wytrzymały niż nam się wydaje

A ile mialas nanusia inseminacji??? I ile bralas ta femare?? Tylko jeden cykl?? Bo ja biore pierwszy cykl teraz Femare, chociaz na clo tez mi rosly bo osiagaly 20mm, a wczoraj na femarze mial jeden 24mm dzis pewnie jest wiekszy badz pekl nie wiem

Mialam tylko jedną inseminację i femarę brałam tylko jeden cykl ( 6 tabletek po 1 od 5dc do 10dc)

Kochana te wyniki przy 1 wynikach mojego K to króliczek rozpłodowy. !!!!!

dokładnie!

wogóle te wyniki co przytaczacie waszych mężów to nie jest żle, wręcz przeciwnie..a to że są jakieś delikatnie niedociągnięcia to normalene...nie musi wszystko być przy górnej granicy....nie ma co histeryzowac a działać.:tak:

No a u mnie niestety, dziś zawitała @. Więc czekam na zakończenie no i na wizyte do mojej poradni.

palu_1 idz do lekarza z ta infekcją, powinien zrobic wymaz na rodzaj grzyba(jesli to grzyb) wiecie że częste zapalenia narządów kobiecych, w tym grzybicze moga być przyczyną problemów z zajsciem ciąże.

No i jak masz grzyba to abstynencja, bo męża zarazisz a on ciebie, leczy się dwoje partnerów.Współczuje, też mnie swojego czasu często łapały.

Przykro mi Babyss z powodu @,może ten cykl będzie szczęśliwszy. Trzymam &&&&&&&& aby ten cykl był tym ostatnim;-)
Palu_1 babyss ma rację że nie powinaś lekceważyć tej infekcji bo może ona utrudnić zajście w ciąże.

andziu25 dziękuje za wsparcie. Może następnym razem.

Widać że weekend bo puściutko na forum, dziewczyny działają.

nanusia gratuluję i życzę spokojnej i mocnej ciąży! długo się starałaś o dziecko zanim zdecydowałaś się na inseminację i czy była na nfz czy prywatnie?

andziu25 dziękuje za wsparcie. Może następnym razem.

Widać że weekend bo puściutko na forum, dziewczyny działają.

nanusia gratuluję i życzę spokojnej i mocnej ciąży! długo się starałaś o dziecko zanim zdecydowałaś się na inseminację i czy była na nfz czy prywatnie?

Dziękuję, staraliśmy się prawie 3 lata zanim zdecydowaliśmy się na inseminację. Była prywatnie

reklama
wikula no tak jak Ci pisałam na priva ostatnio. U nas cały czas starania...no zobaczymy co mi teraz powie ta moja lekarka co zaproponuje...

Do góry