Badz dzielna!Lecę kochane!!! 3majcie się ;-)
Do wiecorka:-(

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Badz dzielna!Lecę kochane!!! 3majcie się ;-)
Do wiecorka:-(
ja przy pierwszej ciąży zażywałam też jakieś globułki bo ginek mi zapisał no ale tez nie wiedziałam że jestem w ciążymam takie pytanko. Czuje, ze cos mnie mierzwi w srodku i to jest oczywiscie jakas infekcja i zastanawiam sie czy moge sobie wsadzic jakas globulke do srodka. Testowac dopiero bede gdzies za 12dni takze jesli jest jakas fasolka to czy to nie zaszkodzi?
aha i wlasnie teraz pomijajac infekcje grzybiczna dopadl mnie pecherz i umieram. A mam jeszcze tyle klientek- nie wiem jak dam rademam straszne parcie na pecherz i bol podbrzusza plus infekcja;/ od 3 lat juz tak mam raz na 1-2miesiace;/ i nie da sie tego pozbyc.
wsadzilam sobie pimafucin i lyknelam 4 furaginy i mocniejszy palin i nie pomaga
chce mi sie siusiu i boje sie isc do kibelka
co chwile musi sie jakis kolejny problem pokazac
tez macie takie dolegliwosci??
A ile mialas nanusia inseminacji??? I ile bralas ta femare?? Tylko jeden cykl?? Bo ja biore pierwszy cykl teraz Femare, chociaz na clo tez mi rosly bo osiagaly 20mm, a wczoraj na femarze mial jeden 24mm dzis pewnie jest wiekszy badz pekl nie wiem
Kochana te wyniki przy 1 wynikach mojego K to króliczek rozpłodowy. !!!!!
andziu25 dziękuje za wsparcie. Może następnym razem.
Widać że weekend bo puściutko na forum, dziewczyny działają.
nanusia gratuluję i życzę spokojnej i mocnej ciąży! długo się starałaś o dziecko zanim zdecydowałaś się na inseminację i czy była na nfz czy prywatnie?