reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Emilia byłyśmy w LuxMedzie u dr Wojtiuk Beaty, wizyta 85zł...

Marzenko oby pomogła maść.....to szykują się Wam fajne wakacje z brzuszkiem;), a kwatera super....

reklama
ehhh wczoraj chciałam pieknie wszystkim odpisać i jak dałam wyslij odpowiedz to mi wszystko wcięło :-( wkurzyłam się strasznie ....

Madzieńka dobrze że z oczkiem to tylko zatarcie :-) a Jula to aniolek więc się nie dziwię że była grzeczna :-)

wiecie że Gabi przestała mi spać w dzień .... bardzo tego żałuje bo zawsze to było przynajmniej pół godzinki oddechu ;-(

Norb dzisiaj lepiej spał w nocy ale budzi sie koło 4 i nie spi jakoś do 7 ... i wymaga wtedy uwagi ...

Fogia my szczepimy skojarzonym 6w1
tak szczepiliśmy Gabi i tu szczepimy tak samo
połozżna nam doradziła by przesunąć to pierwsze szczepienie na przełom 7/8tygodnia ze względu właśnie na wybór szczepionki - 23 lutego się szczepimy

co do pneumo i meningo to będziemy szczepić przed pójściem Gabi do przedszkola :-)
rotawirusa i ospy nie szczepimy :-)

anet u nas Gabi koło 18stej Gabi je np kasze gryczana z sosikiem albo kawałek rybki ;-) a później przed spaniem dostaje mleko
o której Karola chodzi spać ??
dziwne że nie przesypia Ci nocek ... i jeszcze chce jeść ...

jak wygląda u was dzienny jadłospis ??

Ostatnia edycja:
My już z przedszkola wróciłyśmy i trzeba Mai jakąś zabawę wymyślić :baffled::baffled:
Pani w przedszkolu bardzo dzisiaj chwaliła Maję (aż serducho się raduje na takie wiadomości), mówiła ze jest jednym z najlepszych dzieci w grupie i żeby nie zmarnować jej talentu i wysłać ją gdzieś na tańce albo na malowanie, dodam że w tamtym roku ich pani mówiła tak samo na temat Mai więc jeśli dwie nauczycielki tak myślą tzn. że coś w tym jest i trzeba się za jakimiś zajęciami rozejrzeć :baffled::baffled:
Co do nocnego karmienia to pamiętam jak Maja miała około 8 m-cy to nasza pediatra już kazała odzwyczajać od nocnego karmienia :tak::tak::tak:
Aneta82 dobrze że nic się Oli nie stało, czasem to wystarczy chwila nieuwagi i już kłopot gotowy :tak::tak:
Anet widocznie Karolcia nie najada się w dzień i stąd jest głodna w nocy :confused::confused:
Madzienka oby maść szybko pomogła :tak::tak:
Karlita szybko ci Gabi przestaje spać w dzień :szok::szok::szok:

Ufff maść zaczęła działać........

Jula wstała po drzemce oczko już niesklejone jeszcze podpuchnięte ale wygląda o wiele lepiej niż rano...jupi jupi jupi

Anaconda nie marnuj talentu Majeczki!!!!;-)

Cześć!
Madzienka
gratuluję takiej grzecznej córeczki:-):tak: Dobrze ze już sytuacja opanowana z oczkiem:-)
Anet dzieci które w dzień mało jedzą to nocą nadrabiaja i budza się głodne. Ja swoja też karmię w nocy raz koło 4. a mam tego czasami już dosyć, trzeba byłoby ja oduczyć pewnie wezmę się za to ale jeszcze chwila... Moja Gabi też ma lepsze i gorsze dni ale żeby super jedzeniem była zainteresowan to nie:baffled:Anaconda pięknie tak posłuchać o swoim dziecku, zadbaj o to by się nie zmarnowały talenty:happy2:
Moja przylepa już mnie goni z kompa, nie mogę przy niej go odpalić bo zaraz jest skamlenie a potem ryk... tak się domaga Youtube:baffled:
Zmykam miłęgo popołudnia

nareszcie Ola poszła spać, pół godziny wciskała sobie kołderkę do buzi, później moje palce a na koniec złapała się za głowę, popłakała i zasnęła
anaconda szlifuj talenty córeczki ;-)
Madzienka dobrze że z oczkiem lepiej :tak:
karlita może z Gabi to takie przejściowe niespanie :dry:

Ola na basenie
IMG_2309.jpg

Madzia super że maść pomaga :-)

Anaconda w takim wypadku musisz Majeczkę zapisać na zajęcia taneczne lub plastyczne :-)

Aneta ale Ola jest słodziutka w tym jacuzzi :) nie bałaś się jej samej zostawić ?? to takie normalne jacuzzi czy dla dzieci ??

ehhh z tym spaniem to mam nadzieję że to się jeszcze zmieni i mała będzie jeszcze spała w dzień!!

tak nawiasem to Norb w przeciwieństwie do Gabi lubi wibracje w foteliku ;-)

reklama
Do góry