reklama
maltanka
Fanka BB :)
madzienka dobrze że to tylko zatarcie oby szybko zniknęło
aneta to dobrze że Ola nic sobie nie zrobiła
mój już wstał idziemy gotować makaron do zupy

aneta to dobrze że Ola nic sobie nie zrobiła
mój już wstał idziemy gotować makaron do zupy

Ostatnia edycja:
ehhh wczoraj chciałam pieknie wszystkim odpisać i jak dałam wyslij odpowiedz to mi wszystko wcięło :-( wkurzyłam się strasznie ....
Madzieńka dobrze że z oczkiem to tylko zatarcie :-) a Jula to aniolek więc się nie dziwię że była grzeczna :-)
wiecie że Gabi przestała mi spać w dzień .... bardzo tego żałuje bo zawsze to było przynajmniej pół godzinki oddechu ;-(
Norb dzisiaj lepiej spał w nocy ale budzi sie koło 4 i nie spi jakoś do 7 ... i wymaga wtedy uwagi ...
Fogia my szczepimy skojarzonym 6w1
tak szczepiliśmy Gabi i tu szczepimy tak samo
połozżna nam doradziła by przesunąć to pierwsze szczepienie na przełom 7/8tygodnia ze względu właśnie na wybór szczepionki - 23 lutego się szczepimy
co do pneumo i meningo to będziemy szczepić przed pójściem Gabi do przedszkola :-)
rotawirusa i ospy nie szczepimy :-)
anet u nas Gabi koło 18stej Gabi je np kasze gryczana z sosikiem albo kawałek rybki ;-) a później przed spaniem dostaje mleko
o której Karola chodzi spać ??
dziwne że nie przesypia Ci nocek ... i jeszcze chce jeść ...
jak wygląda u was dzienny jadłospis ??
Madzieńka dobrze że z oczkiem to tylko zatarcie :-) a Jula to aniolek więc się nie dziwię że była grzeczna :-)
wiecie że Gabi przestała mi spać w dzień .... bardzo tego żałuje bo zawsze to było przynajmniej pół godzinki oddechu ;-(
Norb dzisiaj lepiej spał w nocy ale budzi sie koło 4 i nie spi jakoś do 7 ... i wymaga wtedy uwagi ...
Fogia my szczepimy skojarzonym 6w1
tak szczepiliśmy Gabi i tu szczepimy tak samo
połozżna nam doradziła by przesunąć to pierwsze szczepienie na przełom 7/8tygodnia ze względu właśnie na wybór szczepionki - 23 lutego się szczepimy
co do pneumo i meningo to będziemy szczepić przed pójściem Gabi do przedszkola :-)
rotawirusa i ospy nie szczepimy :-)
anet u nas Gabi koło 18stej Gabi je np kasze gryczana z sosikiem albo kawałek rybki ;-) a później przed spaniem dostaje mleko
o której Karola chodzi spać ??
dziwne że nie przesypia Ci nocek ... i jeszcze chce jeść ...
jak wygląda u was dzienny jadłospis ??
Ostatnia edycja:
anaconda27
styczniówka2006
My już z przedszkola wróciłyśmy i trzeba Mai jakąś zabawę wymyślić 

Pani w przedszkolu bardzo dzisiaj chwaliła Maję (aż serducho się raduje na takie wiadomości), mówiła ze jest jednym z najlepszych dzieci w grupie i żeby nie zmarnować jej talentu i wysłać ją gdzieś na tańce albo na malowanie, dodam że w tamtym roku ich pani mówiła tak samo na temat Mai więc jeśli dwie nauczycielki tak myślą tzn. że coś w tym jest i trzeba się za jakimiś zajęciami rozejrzeć

Co do nocnego karmienia to pamiętam jak Maja miała około 8 m-cy to nasza pediatra już kazała odzwyczajać od nocnego karmienia

Aneta82 dobrze że nic się Oli nie stało, czasem to wystarczy chwila nieuwagi i już kłopot gotowy

Anet widocznie Karolcia nie najada się w dzień i stąd jest głodna w nocy

Madzienka oby maść szybko pomogła

Karlita szybko ci Gabi przestaje spać w dzień

Pani w przedszkolu bardzo dzisiaj chwaliła Maję (aż serducho się raduje na takie wiadomości), mówiła ze jest jednym z najlepszych dzieci w grupie i żeby nie zmarnować jej talentu i wysłać ją gdzieś na tańce albo na malowanie, dodam że w tamtym roku ich pani mówiła tak samo na temat Mai więc jeśli dwie nauczycielki tak myślą tzn. że coś w tym jest i trzeba się za jakimiś zajęciami rozejrzeć

Co do nocnego karmienia to pamiętam jak Maja miała około 8 m-cy to nasza pediatra już kazała odzwyczajać od nocnego karmienia

Aneta82 dobrze że nic się Oli nie stało, czasem to wystarczy chwila nieuwagi i już kłopot gotowy

Anet widocznie Karolcia nie najada się w dzień i stąd jest głodna w nocy

Madzienka oby maść szybko pomogła

Karlita szybko ci Gabi przestaje spać w dzień

Cześć!
Madzienka gratuluję takiej grzecznej córeczki:-)
Dobrze ze już sytuacja opanowana z oczkiem:-)
Anet dzieci które w dzień mało jedzą to nocą nadrabiaja i budza się głodne. Ja swoja też karmię w nocy raz koło 4. a mam tego czasami już dosyć, trzeba byłoby ja oduczyć pewnie wezmę się za to ale jeszcze chwila... Moja Gabi też ma lepsze i gorsze dni ale żeby super jedzeniem była zainteresowan to nie
Anaconda pięknie tak posłuchać o swoim dziecku, zadbaj o to by się nie zmarnowały talenty
Moja przylepa już mnie goni z kompa, nie mogę przy niej go odpalić bo zaraz jest skamlenie a potem ryk... tak się domaga Youtube
Zmykam miłęgo popołudnia
Madzienka gratuluję takiej grzecznej córeczki:-)

Anet dzieci które w dzień mało jedzą to nocą nadrabiaja i budza się głodne. Ja swoja też karmię w nocy raz koło 4. a mam tego czasami już dosyć, trzeba byłoby ja oduczyć pewnie wezmę się za to ale jeszcze chwila... Moja Gabi też ma lepsze i gorsze dni ale żeby super jedzeniem była zainteresowan to nie

Moja przylepa już mnie goni z kompa, nie mogę przy niej go odpalić bo zaraz jest skamlenie a potem ryk... tak się domaga Youtube

Zmykam miłęgo popołudnia
aneta82
Madzia super że maść pomaga :-)
Anaconda w takim wypadku musisz Majeczkę zapisać na zajęcia taneczne lub plastyczne :-)
Aneta ale Ola jest słodziutka w tym jacuzzi
nie bałaś się jej samej zostawić ?? to takie normalne jacuzzi czy dla dzieci ??
ehhh z tym spaniem to mam nadzieję że to się jeszcze zmieni i mała będzie jeszcze spała w dzień!!
tak nawiasem to Norb w przeciwieństwie do Gabi lubi wibracje w foteliku ;-)
Anaconda w takim wypadku musisz Majeczkę zapisać na zajęcia taneczne lub plastyczne :-)
Aneta ale Ola jest słodziutka w tym jacuzzi
ehhh z tym spaniem to mam nadzieję że to się jeszcze zmieni i mała będzie jeszcze spała w dzień!!
tak nawiasem to Norb w przeciwieństwie do Gabi lubi wibracje w foteliku ;-)
reklama
aneta82
Aneta ale Ola jest słodziutka w tym jacuzzinie bałaś się jej samej zostawić ?? to takie normalne jacuzzi czy dla dzieci ??
ale ona nie jest sama