reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Mała Mi - chyba jednak Cie odwiedzę i zrobię z tym towarzystwem porządek :))))))))))))))))))))) Znowu się wściekam na te durne pały które sie szagogęsią, a sami mają nierówno pod kopułą. Wrrrr..... Wdech.... Wydech... Wdech.... Wydech....

Ulisia
, gratulujemy z Justynką czwóreczki! :-)

a ja wpadłam tylko na chwilkę pochwalić się suwaczkiem... :-D[/QUOTE]

gratulki za czwórki ;-)

a my mamy dzis suwaczek na piatke

reklama
Ulisia uśmiechu dla Marcelka:)

Mała mi najgorsze tylko to, że ona czuje się swobodnie bo jest u siebie, a Ty biedna psychicznie się wykańczasz! Strasznie mi Ciebie szkoda, ale jak dziewczęta kochane już wspomniały masz najpiekniejszy skarb przy sobie Łukaszka i kochającego męża więc może być tylko lepiej. Przecież razem możecie zdziałać cuda:) ściskam Cię mocno razem z Aleksem oczywiście:*

Dobranocka chyba dotarły już słowa dziewczyn do Ciebie - basta z noszeniem. Teraz znowu Twój czas. A małżowi nic nie będzie jak kolejne 9 miesięcy się troszkę nagimnastykuje:)

A my dzisiaj byliśmy na długim spacerku i u prababci na kawie:) tak na marginesie ona jest przeszczęśliwa jak mały jest u niej:) poza tym to mam napady głodu jestem wściekła na siebie. Jedyne co to walczę ze słodyczami tzn. mówie im niet Czekam z niecierpliwością jak będziemy mogli się wyprowadzić już. Wtedy ograniczenia w jedzeniu będą konieczne więc i łatwiej będzie, a nie tak teraz z pełną domową lodówką.

Do góry