reklama
No to juz wiem,to moje ma ten pas biodrowy i inne całkiem szelki ...Womar - serce przy sercu. Produkty - Nosidełko SUNNY N12 ZAFFIRORain N8 malinowy a ty?
dawidowe
Fanka BB :)
Ja niestety zaraz łysa będę![]()
czyli mówicie Womar hmmm może jutro cos zamówiędzięki wielkie:*
Teraz zmykam do kąpieli i lulu.
Doranoc:*
Womar - serce przy sercu. Produkty - Nosidełko RAIN N8
dorisday2512
no i jestem znów....
mam dzis taki dzien ,ze ło matko!
Po tym jak bylam na forum , maly sie obudzil i poszlismy na spacerek. Jak wrócilam , maly jeszcze spal wiec wywiozlam go na balkon a sama zabralam sie za jak sie okazalo zbyt wiele rzeczy na raz. Ogarniałam chatke i zabralam sie za obiad.... i bylam w lazience i segregowalam pranie i czuje ,ze cos strasznie smierdzi , wychodze a tu siwo- nic nie widac ... aha zapomnialam ,ze postawilam garnek na gaz i zapomnialam. Oliwa sie spalila i w domu bylo czarno. Cale szczescie straz nie przyjechala :-) pootwieralam wszystkie okna i po 10 minutach juz nic nie blo czuc. Cale szczescie ,ze maly spal na balkonie , bo bym go jeszcze podtrula :-( ... no masakra.
Popoludniu musialam jescze jechac do miasta po buciki dla Doriana na chrzciny i koszule z krawatem dla starszego. Potem jeszcze jakies zakupy i zeszly 2 godzinki. Po kapieli malego wybralam sie jeszcze na solarium bo mialam straszna ochote sie wygrzac. No i trzeba bylo jeszcze nadrobic to co zdążylyście naprodukowac ...
frogg - usmialam się z tego co napisalas o tej wściekliznie :-)
miniu - to nosidelko wyglada bardzo fajnie ,.. niech Ci słuzy :-)
efa - ale fajnie ,ze wygralas - gratulacje ! a to masz na wszystkie ciuszki czy tylko dziecięce?
mila, aniawa - no poszalałyscie dziewuszki z tymi oknami.... ja dzis jak wychodzila na spacer otworzylam balkon na oscierz i zwariowalam jak zobaczylam jakie mam brudne szyby :-( ... oj chyba tez musze sie zabrac za mycie.
mała_mi bardzo dobrze ze zlewalas tesciowa , na pewno jej przykro , ze nie ma kontaktu z maluszkiem
ulisia gratuluje suwaczka
onesmile - Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!!!!
dawidowe-piekna waga Lauritki :-)
emiliab oby wszystko bylo dobrze z Kubusiem :-)
.... cos jeszcze mialam napisac ... i zapomnialam :-(
mam dzis taki dzien ,ze ło matko!

Po tym jak bylam na forum , maly sie obudzil i poszlismy na spacerek. Jak wrócilam , maly jeszcze spal wiec wywiozlam go na balkon a sama zabralam sie za jak sie okazalo zbyt wiele rzeczy na raz. Ogarniałam chatke i zabralam sie za obiad.... i bylam w lazience i segregowalam pranie i czuje ,ze cos strasznie smierdzi , wychodze a tu siwo- nic nie widac ... aha zapomnialam ,ze postawilam garnek na gaz i zapomnialam. Oliwa sie spalila i w domu bylo czarno. Cale szczescie straz nie przyjechala :-) pootwieralam wszystkie okna i po 10 minutach juz nic nie blo czuc. Cale szczescie ,ze maly spal na balkonie , bo bym go jeszcze podtrula :-( ... no masakra.
Popoludniu musialam jescze jechac do miasta po buciki dla Doriana na chrzciny i koszule z krawatem dla starszego. Potem jeszcze jakies zakupy i zeszly 2 godzinki. Po kapieli malego wybralam sie jeszcze na solarium bo mialam straszna ochote sie wygrzac. No i trzeba bylo jeszcze nadrobic to co zdążylyście naprodukowac ...
frogg - usmialam się z tego co napisalas o tej wściekliznie :-)
miniu - to nosidelko wyglada bardzo fajnie ,.. niech Ci słuzy :-)
efa - ale fajnie ,ze wygralas - gratulacje ! a to masz na wszystkie ciuszki czy tylko dziecięce?
mila, aniawa - no poszalałyscie dziewuszki z tymi oknami.... ja dzis jak wychodzila na spacer otworzylam balkon na oscierz i zwariowalam jak zobaczylam jakie mam brudne szyby :-( ... oj chyba tez musze sie zabrac za mycie.
mała_mi bardzo dobrze ze zlewalas tesciowa , na pewno jej przykro , ze nie ma kontaktu z maluszkiem
ulisia gratuluje suwaczka
onesmile - Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!!!!
dawidowe-piekna waga Lauritki :-)
emiliab oby wszystko bylo dobrze z Kubusiem :-)
.... cos jeszcze mialam napisac ... i zapomnialam :-(
onesmile
Świat według Pafffcia
ONESMILE buziole z okazji urodzin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wszystkiego najjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! to ile to juz masz latek??
Dziulka - jestesmy ten sam rocznik...czyli mam dzis tak zwane "Chrystusowe" :-)
Jeszcze drugi cycek i szampan!! ;-)
dawidowe
no,obejrzałam to twoje i jest inne,inna konstrukcja.Fajny ma ten daszek,ale moje ma te pasy nośne lepiej pomyślane.
ten daszek jest własnie dla takiego dziecka 3-4 miesiace jak nie trzyma dobrze głowy potem mozna odpiac bo jest na zamek. Ja go mam tylko dlatego ze kupiłam go na allegro za 10 zł ;-) i podobno miał go ktos raz. Generalnie widac nowy. Za 10 zł nieprzespmradzałam ;-)
reklama
Ja to swoje większe Chicco też kupiłam w komisie za 10 zł
.Ja to w ogóle fanka nosidełek,tak mi zostało,bo chłopaków dużo nosiłam.W sumie mam 3 i chustę
,to pierwsze dla noworodka sama uszyłam jeszcze w ciąży.Miałam taki super wzór ,ale ono jest dla maleństw,potem też już za ciężko.