Roxannka
Pracująca mama!
onesmile, wszystkiego najlepszego!!! 
ulisia, gratuluje suwaczka
))
efa, super że wygrałaś
farciara z Ciebie 
doris, dobrze, że nic się nie stało! mój mąż podobny numer wywinął niedawno prawie garnek spalił :/ to chyba roztargnienie przy tych naszych maluszkach
happybeti, dawidowe, miniu fajne te wasze nosidełka
dagisu ja też się zastanawiam nad zakupem, ale nie wiem co wybrać :/ chyba za duży wybór, a ja taka niezdecydowana 
mała_mi i tak trzymaj! niech teściową zżera od środka, że ma takiego fajnego wnusia, ale na odległości, bo taka z niej zołza
))
właśnie co z rzutką ? odezwij się kochana bo się martwimy
moje maleństwo dzisiaj było takie cudowne, prawie wogóle nie marudził w ciągu dnia, dopiero kąpiel go zmęczyła i padł przy cycusiu, zobaczymy jeszcze czy prześpi noc :/ A rozgadany był dzisiaj, normalnie buzia mu się nie zamykała i tak śmiesznie gruchał jak gołąbek, taki dźwięk jakby sobie śliną gardło płukał hihi normalnie tak mnie dzisiaj rozbawił
ulisia, gratuluje suwaczka
efa, super że wygrałaś
doris, dobrze, że nic się nie stało! mój mąż podobny numer wywinął niedawno prawie garnek spalił :/ to chyba roztargnienie przy tych naszych maluszkach
happybeti, dawidowe, miniu fajne te wasze nosidełka
mała_mi i tak trzymaj! niech teściową zżera od środka, że ma takiego fajnego wnusia, ale na odległości, bo taka z niej zołza
ja właśnie skończyłam oglądać Polska-Norwegia, ale nie żebym była fanką, bardziej osobą towarzyszącąa ja ogladam zawziecie mecz Francji z Brazylia i puki co wygrywamyyyyyyyyyy))))))) (to juz mowilam chyba ze mam hopla na punkcie pilki noznej)
właśnie co z rzutką ? odezwij się kochana bo się martwimy
moje maleństwo dzisiaj było takie cudowne, prawie wogóle nie marudził w ciągu dnia, dopiero kąpiel go zmęczyła i padł przy cycusiu, zobaczymy jeszcze czy prześpi noc :/ A rozgadany był dzisiaj, normalnie buzia mu się nie zamykała i tak śmiesznie gruchał jak gołąbek, taki dźwięk jakby sobie śliną gardło płukał hihi normalnie tak mnie dzisiaj rozbawił