Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
raczej chyba wsytrazyc bo tak sie nie podrywap
jak bedzie miec moj charakter to pewnie najpierw chlopa pobije a potem pewnie zaciagnie mi go do domu za wlosy i powie "mamo to moj chlopak"))
dobranocka! Ty musisz o siebie dbać! a nie bez śniadanka i jeszcze po dworzu biegasz z gorączką, no nieładnie ;-)
drugi etap po nastawieniu prania w moich porządkach to stłuczenie wazonu;-)teraz patrzę na to potłuczone szkło i sprzątam je w myślach bo inaczej nie za bardzo (czytać:w ogóle)mi się nie chce;-):-)Tak sobie myślę że zrezygnuje z jedzenia,kupowania pampersów i płacenia rachunków by było mnie stać na zatrudnienie pani do sprzątania od zaraz!!!!!!!!!!:-):-)
Natolin gratuluje suwaczka a Piotrusiowi życzymy z Miłoszkiem wszystkiego NAJ NAJ NAJ z okazji 4 miesięcy:-)
Dobranocka popieram dziewczyny że masz dbać o siebie a nie latać chora po dworze.Mam nadzieje że było to ostatni raz!!!!;-)
Głowa mi wręcz pęka i brzuch mnie boli jak przed okresem co powoduje u mnie totalny brak siły na wszystko. A tu na złość Łukasz nie chce spać, mam nadzieję że po obiadku zaśnie, eh proszę...