iws
Fanka BB :)
anulka - przed godzinką wróciłysmy ze spacerku, a teraz skończyłysmy koktajl truskawkowy z jogurtem naturalnym, lekko zagęszczony kilkoma biszkoptami. Smakowały! Dla Majci ciut za kwaśne bo jadła ale się krzywiła od czasu do czasu i całym ciałem dawała znać o tym. Jutro będzie makaron z odrobiną serka i truskawkami - az mi się mina cieszy jak o tym myslę 
A ja swoje tez nauczyłam "nie ma" i robią takie smieszne miny i muszą zobaczyć że miseczka pusta. Rączki tez ponoszą jak mówię "taka będe duża"
Maja pochodziła, zrobiła kilka kroków w całym zimowym rynsztunku na ganku. No, ale nie mamy takich butów na dwór do chodzenia bo maja za małe stopy i musze jeszcze poczekać az noga im urośnie do rozmiary poniemowlęcego
A ja swoje tez nauczyłam "nie ma" i robią takie smieszne miny i muszą zobaczyć że miseczka pusta. Rączki tez ponoszą jak mówię "taka będe duża"
Maja pochodziła, zrobiła kilka kroków w całym zimowym rynsztunku na ganku. No, ale nie mamy takich butów na dwór do chodzenia bo maja za małe stopy i musze jeszcze poczekać az noga im urośnie do rozmiary poniemowlęcego
Ostatnia edycja: