reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Hhhmmm ja karmiłam 6 miesięcy a potem pokarm mi zanikł wraz ze śmiercią ukochanej osoby, która mnie wychowała, a która wcześniej walczyła ze złośliwym nowotworem pod moją opieką 4 lata ..... Każda z nas ma swoje historie i swoje przeszła ..... ale nie każda umie się tak uzewnętrzniać ze swoimi emocjami - ja po wszystkim co mnie w życiu spotkało, a jest tego tyle, że na niezłą dramatyczną produkcję filmową by starczyło - mam opinię przechłodzonej emocjonalnie .... hmmm

reklama
Hej :-)

Uwielbiam taką deszczową pogodę ...... przepiękna - oczywiście jak dla mojej duszy i na pewno się ze mną nie zgodzicie ..... :) :))

mary booooszzeee jak ja bym chciała poczuć smak kawy ... zaraz sobie zrobię, przynajmniej na nią popatrzę, potem może łyknę i najwyżej zwymiotuję :baffled:

asionek ale nie martw się zawczasu... może jak urodzisz to akurat hormony będą "si" :)))) i nie będzie dokuczał żaden blues .... ja tak miałam, że mimo wykończenia fizycznego to dziecka z rąk nie wypuszczałam, zapatrzona i zakochana na amen od pierwszego wejrzenia ........ :)

nie martwie sie , ale wole byc przygotowana na to , ze moze nie byc kolorowo niz robic sobie obrazek w glowie kolorowy i cudny , a potem z hukiem spasc na ziemie :) juz taka jestem ...

Wrocilam! Tescik kupiony, ale kurcze nie z kreseczkami tylko z ,+' i ,-' Innych nie mieli :dry: Ale jakos czuje, ze chyba za
wczesnie to bedzie i ze do nastepnego weekendu trzeba bedzie znow odliczac :-(hmm...

A wiesz Asionek ja sobie wyliczalam to na stronce

Termin porodu - Wiek dziecka - Ci

kocurek : :(((((
ja sie nauczylam uzewnetrzniac, bo to pomaga... wiec znajduje sobie sluchacza i wyrzucam co mam do wyrzucienia, czy mu sie chce sluchac czy nie ;)))) hihihihiihihihihihihihi

jeja jaka poooooga!!!! maz wlasnie dzwonil czy bym nas nie spakowala i czy bysmy dzis wieczorem lub jutro rano nie pojechali nad morze?
idzie wiooooosna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)

jos ja niestety należę do tych wewnętrznych dusicieli w sobie :((( Aaaale poradziłam sobie jakoś sama ... :) I to jest najważniejsze - żeby UMIEĆ sobie poradzić :))))) Także pisz pisz jeśli tylko tak czujesz ... :)

Nie no asionek pewnie, że nie ma co fikcji pielęgnować - będzie ciężko nie ma co ukrywać ... :) Ale to jest taka wielka miłość ..... tego nie da się opisać - to trzeba przeżyć .......

dziewczyny my zmykamy do bawialni, maly wstal, a bawialnie otwieraja o 15
takze w biegu go ubiore i startujemy, niech choc 2 razy w tyg widzi inne dzieci niz to z lustra ;)
do pozniej moze o ile dzis nie pojedziemy!

Przepraszam, że tak mi się zniknęło, ale wena na sprzątanie mnie dopadła i teraz mieszkanko lśni! :-D:-D:-) A ja mam chęć na jajeczniczkę!!! :szok::-D

Marcepanek - kochana, slę &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& żeby Nikolka jeszcze poczekała troszkę w Twoim brzuszku! :tak:

Mamuś - dzięki za wieści o Marcepanku! Miłego spędzania czasu z gośćmi!

Kocurek - z tymi babciami to czasem tak jest... :eek: Ale strasznie jestem ciekawa reakcji Twojego syna! :-) Pewnie będzie zaskoczony, nie? :-)

Jos - miłego bawienia! ;-)

Witam się, witam :)

Mamitka jak ja tęskniam za Tobą, a dzisiaj jedziemy do teścia i do jutra będę miała ograniczony dostęp do kompa ;(

ja wiem, że każda z nas ma wiele przeżytych i dobrych i tych mniej dobrych chwil w zyciu. ja jestem typem, ze lubię z siebie wyrzucić, ale nie każdemu. taki typ ze mnie, że muszę się "przekonać" do danej osoby i raczej wolę w 4 oczy niż np. w 16 ;-) tak typ, że czasem może wyglądać, na taką co to mało co o sobie mówi... życie nauczyło i ukształtowało

dovzytalam i jestem...
kurde ale mi zimno .... taka jakas nie swoja jestem ...kurde zebym tylko chora nie byla...
a co do okazywania uczuc ...to zazdroszcze tym ktorzy potrafia glosno mowic o swoich uczyciach.... ja jestem z tych wrazliwych i byle co doprowadza mnie do lez.... byle klutnia z mezem konczy sie rykiem...i przezto nie umiem powiedziec mu tego co naprawde chcialam tylko wlaczy mi sie taka blokafda i nic juz nie powiem

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry