reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Pauka, u mnie w grudniu był strzał przy pierwszym podejściu, ale niestety się nie udało, ciąża biochemiczna, a staramy się tyle ile w suwaczku

reklama
Wpadam na chwilke tylko dac cynk ze jestem juz ze swoim i do niedzieli dzialamy :)
Lily mozesz mnie wpisac na swoja liste na 1 marca :)

pozdrawiam buziaki papa

czesc dziewczyny...dołączam do waszego grona starczek...pierwszy miesiąc za nami i niestety dzisiaj moją nadzieję zabiła @,co prawda z mężem rzucilismy lużny temat od poczatku stycznie że od teraz się staramy i w sumie zbliżenia były aż dwa..hehe i nawet sie nie nastawiałam ,że się uda,bo mąż chorował i za pierwszym razem przecież rzadko wychodzi...ale wiele objawów plus 4 dni spóżnienia @ dały mi ogromna nadzieje...które dzisiaj zostały pogrzebane...eh mam nadzieje ze znajde tu trochę pocieszenia...

Witaj soglam:) pewnie, że znajdziesz u nas duuuużo pocieszenia:) my wszystkie musimy się tak nawzajem co chwilę pocieszać, bo co trochę którąś z nas dopada ta wstręciucha... także dobrze trafiłaś :) napisz może coś więcej o sobie, i od razu dawaj termin swojej następnej @, żebyś była na liście razem z nami, co da Ci motywację, żeby nas nie opuszczać :-p ;-)

Witam soglam w naszym gronie napewno bedac z nami dostaniesz duzo otuchy i sil do staranek:-)

Pauka- ja osobiscie staranka mam od sierpnia zeslego roku i jak wida narazie nic zobczymy co przyniesie ten cykl.. wczesniej od czerwca byl spontan i tez nic. A teraz na ten cykl sie obrazilam i nic nie sprawdzam ;-) a jesli chodzi o testy owulacyjne to ja w zeszlym miesiacu z nimi dzialalam ale niestety owulka byla jak lubego nie bylo byl w delegacji wiec staranka byly odpuszczone kochalismy sie dzien po owulce

Jaga - to dzien po tobie mam @:-)

Ostatnia edycja:
Lilly termin @ mam na 4 marca :-D Ja mam dzisiaj z****ny dzień, więc nie będę was zarażać :-( wróce jak się poprawi

Ael witaj z powrotem!! Tęskniłyśmy!! :tak:

No... jeszcze parę dni, we wtorek idę. Najbardziej denerwuję się tym, ze mnie po prostu oleje i nie będzie chciał dać na badania...

reklama
Jestem już z sercem rozedrganym ja chodząca sprężynka, jeszcze jakieś pół godziny i karetka do wrocka by mnie wywoziła.

Lilly u mnie @ najpradopodobniej ok 23.02 (aaaale to nie jest pewne)

Kochana Fifcia też się czorcie stęskniłam za Tobą.

Magenta dobra torta upiekę jak obie zajdziemy - taki mój konieczny warunek!!!

Dotka trzymam mocno kciukasy. A kciukasy będę trzymać za was moje biedroneczki caluśki weekend :-D

Witamy dziś kolejną nową staraczkę :-) Mam nadzieje soglam, że szybko dasz nam znać o dwóch krechach. Ja też drugi cykl staranek na razie po owulce i jak julieet również zaszłam w ciążę biochemiczną. Ale myśmy szybko się podniosły i znów się staramy mocno :-)

Oj moje dziewczynki! BUZIACZKI FOR ALL!!! :biggrin2::biggrin2::biggrin2:

Ostatnia edycja:
Do góry