reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

WÓZEK - wasz wybór !

Cześć dziewczyny! W końcu kupiłam upragniony wózek:-). Mianowicie Baby design - sprint. Testowałam go od grudnia i powiem Wam, że zdaje egzamin:tak:. Nadaje się gdy jest duuużo śniegu;-) i na pogodę. Ma tylko twarde zawieszenie i trzeba włożyć nieco więcej siły by wjechać np. na krawężnik, co osobiście uważam za minus. Ale to kwestia przyzwyczajenia. Kubuś jest z niego również zadowolony i przyzwycził się już do jazy gdzie nie widzi już mamusi:-D. Wiecie śmieszne jest to, że opisują ten wózek na allegro i piszą że amortyzacja doskonała:-D. Dorzucam link na allegro i linki do zdjęć;-).
WÓZEK BABY DESIGN SPRINT + FOLIA+OKRYCIE W-wa Wys0 (1436648903) - Aukcje internetowe Allegro koszt tego wózka to ok 450zł.

Wyniki Szukania w Grafice Google dla http://img.bazarek.pl/109100/9125/740587/13917525274b7012d0e28ba.jpg - tak wygląda niebieski.

Wyniki Szukania w Grafice Google dla http://www.patiimaks.pl/images/products/tacka.JPG posiada przydatną tackę :tak:.
Do tego fajnie się składa i po złożeniu nie zajmuje dużo miejsca (w domu jak również w bagażniku samochodu).

reklama
wczoraj wpadłam na pomysł że mogłabym kupić zappa i do niego dokupić samo siedzisko od tego nowego modelu xtra i tym samym miałabym wózek na podróze super składany i wózek do jazdy po mieście z możliwością spania mojego łobuza :)
tylko muszę chyba zacząć zbierać kase , bo siedzisko drogie a używane to pewnie nie prędko się pojawią

wczoraj wpadłam na pomysł że mogłabym kupić zappa i do niego dokupić samo siedzisko od tego nowego modelu xtra i tym samym miałabym wózek na podróze super składany i wózek do jazdy po mieście z możliwością spania mojego łobuza :)
tylko muszę chyba zacząć zbierać kase , bo siedzisko drogie a używane to pewnie nie prędko się pojawią

Ania ales wymyslila hehe w sumie niezly pomysl tylko ze kosztowny na allegro jestsamo siedzisko xtra po 500zl masakra...a u Ciebie po ile chodza uzywane zwykle zappy??​

Gosiu za uzywke musze dac tyle co za to siedzisko bo to koszt ok 1000 koron albo wiecej no i nie wiem czyt mi sie bardziej nie oplaci kupic jakas zwykla spacerowke. Na razie rozwazam opcje chcialabym zappa i to bardzo ale .... Zobacze jak bedzie u nas z finansami wystawilam na sprzedaz kilka rzeczy po Kubie i jak sie sprzedaja to moze uzbieram a jak nie to kupie cos innego . Ech kobieta zmienna jest ;-)

Gosiu za uzywke musze dac tyle co za to siedzisko bo to koszt ok 1000 koron albo wiecej no i nie wiem czyt mi sie bardziej nie oplaci kupic jakas zwykla spacerowke. Na razie rozwazam opcje chcialabym zappa i to bardzo ale .... Zobacze jak bedzie u nas z finansami wystawilam na sprzedaz kilka rzeczy po Kubie i jak sie sprzedaja to moze uzbieram a jak nie to kupie cos innego . Ech kobieta zmienna jest ;-)
Ania a ile to jest 1000koron na zl??ja juz zadnej posredniej spacerowki nie kupuje tylko zappa:-) no i moze na jesien maclarena volo:p:p:p:p

1000nok to ok 500zł bo zależy od kursu ,znalazłam jeszcze wózek z olbrzymią budą i w sumie się nad nim zaczełam zastanawiać bo tutaj ciągle wieje i to mocno i przydałaby się taka buda , najlepiej by było jakby można było poskładać wózek z kilku innych hehehe ale mam marzenie
Gosia mi się mclareny nie podobaja , wolałabym już coś na pojedynczych kółkach no ale jeszcze się nie zdecydowałam konkretnie , wszystko się pewnie rozbije o fundusze ,na razie mam 450nok i w sobote będe mieć drugie tyle bo ide na sprzątanie ,dobrze że nie potrzebuje tego wózka pilnie bo bym się w życiu nie zdecydowała na nic

1000nok to ok 500zł bo zależy od kursu ,znalazłam jeszcze wózek z olbrzymią budą i w sumie się nad nim zaczełam zastanawiać bo tutaj ciągle wieje i to mocno i przydałaby się taka buda , najlepiej by było jakby można było poskładać wózek z kilku innych hehehe ale mam marzenie
Gosia mi się mclareny nie podobaja , wolałabym już coś na pojedynczych kółkach no ale jeszcze się nie zdecydowałam konkretnie , wszystko się pewnie rozbije o fundusze ,na razie mam 450nok i w sobote będe mieć drugie tyle bo ide na sprzątanie ,dobrze że nie potrzebuje tego wózka pilnie bo bym się w życiu nie zdecydowała na nic

Ania poka ten wozek z duza buda:-) a maclaren volo tak wyglada jak ten na zdjeciu tylko u mnie ten kolor wchodzi w gre wstepnie jestem ugadana na niego z taka kolezanka z innego forum ona po wakacjach chce sprzedaca ja kupic:-) ma do tego organizer,barierke i okrycie na nozki:-)
tu na aukcji jest lepiej pokazany http://allegro.pl/maclaren-volo-raspberry-pink-black-citrus-lime-i1408069047.html

Załączniki

• images.jpeg
    images.jpeg
    1,7 KB · Wyświetleń: 60
  • Volo lime.jpg
    Volo lime.jpg
    18,4 KB · Wyświetleń: 42
Ostatnia edycja:
Wiesz co Gosia, ja tez poszukam Volo bo dziś widziąłm go w Askocie i był taki leciutki :)))) Fajnie, że masz od kogo odkupić :))) Ja będę szukać ale póki co używek nie ma :(((

reklama
Wiesz co Gosia, ja tez poszukam Volo bo dziś widziąłm go w Askocie i był taki leciutki :)))) Fajnie, że masz od kogo odkupić :))) Ja będę szukać ale póki co używek nie ma :(((

ja tez go kiedys ogladalam w askocie na braniborskiej i tez mi sie podobal on wazy niecale 4kg..nie martw sie pojawiaja sie co jakis czas na allegro:-)

Do góry