reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

WÓZEK - wasz wybór !

cena ma tez kosmiczna:p to teraz bee chcesz jako spacerowke??:-)

nieeeeeee :-):-) w 80% zappa zakupię ale tak żeby buzza nie sprzedawać muszę pokombinować

Widze ze Ci sie podobalo w UK? Kiedy do mnie wpadasz? :D hehe

Co do zdjec to dalej nie ma bo Lune mam u mamy a Ziko stoi nie uzywany bo Oli znowu chory i nie chce mi wsiasc do niego hehe.

przyjadę przyjadę :-p:-p:rofl::rofl: tylko jeszcze nie wiem kiedy
a fotki chociaż domowe pokaż bo ciekawa jestem bardzo szczególnie LUNY

Keeps your baby warm.™ - Stokke® United States - o dokladnie ten widziałam w Sopocie! Kosmos fakt!

Tzn nie wiem czy dokładnie ten model , ale stelaż ten sam.

moja koleżanka go posiada i jeszcze jakiś rok temu woziła w nim swojego 3letniego synka mi się zdecydowanie nie podoba:no::no::no::no:

na preloved.co.uk sa inne wozeczki i rozne inne rzeczy cos jak gumtree.

a ja mam dla Was nowosc mima | a new european infant product brand . ;-) gondola jest schowana w normalnym siedzisku !!!! szkoda tylko ze budy nie ma! wyglada jak krzeselko do karmienia bloom :)

no tak jak krzesełko z tym że krzesełko mi się bardzo podoba a ten wózeczek nie...

Aga byłabym zapomniała , dzwoniła do mnie koleżanka i ma dla mnie torebeczkę do wózka , ty byłaś druga w kolejce więc zobacze ile by wyniosła wysyłka stąd a jak nie to popytam kto ze znajomych jedzie w kwietniu do PL na święta to Ci przywiozą tzn z PL by wysłali pocztą
jeszcze tylko jedną dla Azy muszę załatwić i będzie super :))

:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)SUPER!!!! to daj znać co i jak:-D:-D

reklama
Gosia no właśnie nie ma zbyt dużego tego siedziska , mogę go sobie założyć przodem lub tyłem do kierunku jazdy i z reguły te siedziska są węższe niż normalnie , ten wcześniejszy freestyle miał normalne siedzisko do jazdy przodem i było ono szersze niż tutaj , dlatego jak się już zdecyduje na jakiś wózek to pewnie gdzieś w lecie już będe nim jeździć

Aga byłabym zapomniała , dzwoniła do mnie koleżanka i ma dla mnie torebeczkę do wózka , ty byłaś druga w kolejce więc zobacze ile by wyniosła wysyłka stąd a jak nie to popytam kto ze znajomych jedzie w kwietniu do PL na święta to Ci przywiozą tzn z PL by wysłali pocztą
jeszcze tylko jedną dla Azy muszę załatwić i będzie super :))

Hehe... Ty jeszcze pamietasz o mnie? Szalona... Ja już Ci nie chciałam trupy duć ;))) Ale jak gdzies zanjadziesz do bedzie super a jak nie to trudno, chyba przeżyje... hehe... ;))))

hahaha i kto by przypuszczał :p

No ba... Ja to wstydliwa jestem :pPPP

A co do wózeczków to ja tak czytam te wszystkie nazwy i masakra jakie Wy obcykane jesteście... Ja to muszę patrzeć o których Wy wózach gadacie a Wy to hasłami lecicie... Muszę ponadrabiac troche wiedzy :)))

reklama
Asia u mnie z wózkami jak z butami , mogłabym mieć wszystkie co mi się podobają , no ale finansowo by mnie chyba D pogonił hehe

No właśnie a mi się póki co super jeździ moim woziem i boje się, że jak coś zmienię to pewnie będzie gorsze hehe... Jednak owszem myśle o parasolce jakiejś na wyjazdy, jednak bez konkretów ;)))

Do góry