dorciaster
Początkująca w BB
To ja wszystkim, które jeszcze czekają z całego serca życzę tych "pasiastych" skurczów....jejku czy to musi tak być,że jednym tak szybko i gładko a innym tak pod górkę... heh
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

ale gwarantuje ze na pewno ich nie przeoczycie 
) i poczułam mokro na wkładce ale bez szału poszłam do łazienki i jak mnie nie szarpnie mocniej i poleciało na szczęście nic nie zalałam
druga oxy skurcze wróciły ale jak miałam poprzeć to tetno dziecka spadało, przyszła pani doktor zeby mnie zbadać i to pamiętam jako największy ból
na skurczu wepchnęła mi łapę do środka i stwierdziła ze tej pępowiny jest tyle że blokuje kanał rodny i mała nie potrafi zejść główką i jest owinięta i najlepsze rozwiazanie CESARKA
ale już byłam przestraszona wiec się zgodziłam
Jedno pytanie, jak duże macie rozcięcia po CC? Bo u mnie to jest z 17-18 cm i wydaje mi się strasznie dużo. Chyba mnie szerzej rozcięli dla bezpieczeństwa córci.