reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Sunday kupiłam Julci kurtkę zimową na następny rok:tak::tak::tak:
a po tym zabiegu od razu jedziecie do domu???

Ja tez tak sobie mysle zeby kupic Maksowi jakąś kurtke juz teraz na wyprzedazy-tylko zastanawiam sie o ile wiekszy rozmiar mialabym wziasc.
A co do zabiegu to jak juz sie wybudzi i bedzie normalnie funkcjonowal to jedziemy do domu-czyli bedziemy tylko kilka godzin.Mam nadzieje.

reklama
Witam wieczorowo
mandziula Wszystkiego Najlepszego dla Mikosia:tak: Dużo zdrówka i radości każdego dnia.:-):-):-)
madzienka
super zabawy wannowe u Julki:-):-):-) Fajnie ze zakupy się udały, pochwal się kurteczką.
karlita
ślicznie się prezentujecie z Norbertem z chustą:tak: Słodki widoczek.
sunday_
to super że jesteście już po wizycie u lekarza, trzymamy kciuki żeby Maks dobrze zniósł zabieg.
madzienka madziara fajnie że udało Wam się spotkać w Bugi, szkoda że nie mogliśmy dołączyć....
justyna współczuję problemów brzuszkowych u Michałka, a próbowałaś go przepajać Plantex-em? U nas super się sprawdzał na brzuszek.
fogia dobrze że Antoś daje Ci trochę pospać...i odpocząć:tak: A avatorek ekstra:-)
Iwonka gratuluję zdanych egzaminów.
Wczoraj cały dzień sajgon w pracy,a wieczorem mąż mnie zabrał na romantyczną kolację. Ale dużo piszecie-aż trudno nadrobić. Kubuś już lepiej się czuje, ale do piątku siedziemy w domu i pijemy dalej Klacid:sorry2: Dobrze że dzisiaj już 15-sty więc w pracy będzie spokojniej. Teraz nadrabiam zaległości na BB zamiast ogarnąć kuchnię po gołąbkach...Miłego wieczorka:-):-):-)

witam i ja wieczrnie

anaconda i jak po szczepieniu???? mam nadzieję że wszystko ok:tak::tak:

sunday bedziemy trzymać kciuki za Maksa, żeby zabieg był szybciutki i żebyście zaraz po wrócili do domku:tak::tak::tak:

madzienka, madziara super że wypad do Bugi się udał:tak::tak::tak:

fogia dobrze, że Antoś daje ci się wyspać:tak::tak:, a zdjęcia też na Nk widziałam, superaśne:tak::tak::tak:

aneta super Ola się prezentuje na tym zdjęciu, a w realu jeszcze lepiej, taka uśmiechnieta;-):tak::tak:

a my juz po baseniku, sał jak zwykle;-):-D:-D:-D no i dziś pluskalismy ise z Anetą i Olą:tak::tak::tak:
a u nas ostatnie noce t oszmar, Kola budzi isę co 1-1,5 godzinki i ryczy przez sen, chyba jeszcze przeżywa te urodzinki i tłum ludzi, no i kota, bo jeszcze dzis szuka go po domu :-D:-D:-D:-D a ja ciągle w papierach siedzę, choć koniec już coraz blizszy:tak::tak::tak:

hejka:tak::tak:
na szybko bo już słyszę płacz:no::wściekła/y:
Witam!
Od północy nie śpimy:no:chyba to wina brzuszka, bo Michał wierzga nogami i bąki puszcza. Teraz próbuje ululać go w wózku
Misia oby Natalce szybko i bez boleśnie wyszły te dwójki:tak:
Motylla fajnie, że spacerek z synkiem zaliczony, może Ty już go nie dźwigaj i oszczędzaj się:tak:
Aluśka super, że mąż pamiętał o walentynce dla Ciebie:-)
Udało mi się małego ululać. Mam nadzieję że nie obudzi się prędko
ojej, jak brzuszek Michałka?:confused:

Witajcie BaBencje:-)
Ale mnie tu dawno nie było, ale przez te egzaminy nawet nie miałam głowy ani czasu do komputera zaglądać, na szczęście wszystko pozaliczane i to nawet dobrze:-)
Nawet nie jestem w stanie Was nadrobić, teraz postaram się być na bieżąco.
Zaczął mi się nowy semestr i zapowiada się dużo roboty, poza tym w między czasie będę też pracować, także urwanie głowy:dry: no ale zarabiać trzeba.
Muszę się pochwalić, że Cypek ma już 2 ząbki i to 2 jednocześnie wychodziły, dość dzielnie to znosi, wytrwały chłopak:cool2:
Przepraszam, że tak tylko o sobie ale nawet nie wiem co u Was, teraz postaram się czytać codziennie to będę w temacie:tak: Wybaczcie:sorry2:
A planujecie może jakieś spotkanie w najbliższym czasie? bo pewnie już mnie troche ominęło.
Jakby nie było wszystkim i małym i dużym zdrówka życzę.
Miłego dnia;-)

gratulacje zdanych egzaminów:tak:

misia skrobnęłam gg:sorry2:

nic nie przyszło:no::no::no::no::no:

hej dziewczynki

ja jak zwykle jak po ogień.

U nas wszystko ok.

Antek rośnie i doi mnie niemiłosiernie. :tak: Jedyny problem to spanie, lubi żeby było cicho, a wiadomo Fifi nie wie co to cisza. No i z usypianiem mamy jazdy. Najlepsze o dziwo są noce, brzuszek pełny, cisza w domu i mama blisko, a dziecko śpi jak aniołek, ostatniej nawet 5,5 godziny . Gorzej jest w dzień ale kupiłam wczoraj chustę i będziemy się nosić.:tak:

Fifi po balu super zadowolony bo też i przedszkole stanęło na wysokości zadania, nawet najprawdziwsza orkiestra była!!! Jak tylko złapię chwilę to wstawię zdjęcia.

super awatarek i suwaczek:tak:
Antoś śpi z Tobą?

Sunday super że macie już termin zabiegu i dobrze że nic nie zapłacicie:tak:
Anaconda ja jestem z Kaliny, ale do przychodni chodzę na Rogera. Jak Majka po szczepieniu??
Madziara, Madzienka super że wypad do Bugi udany:tak:
Antuanet nie słyszałam jeszcze o Plantex ale zaraz poczytam o tym. Dobrze że Kubuś zdrowieje:tak:
Zaliczyliśmy basen, spotkaliśmy Mandziulę z Mikołajkiem i Anetkę z Oleńką.
Anetko jaki ten świat mały co nie?
W Michała po basenie diabeł wstępuje, marudzi wygina się, a jak go ubierałam na portierni to tak się darł jakby go ze skóry obdzierali, ludzie patrzyli na mnie jak na wyrodną matkę:no:. Na szczęście już śpi i mam nadzieję że nie będzie powtórki z rozrywki z wczorajszej nocy
Dobranoc:-)

Madzieńka dzięki za miły wypad dzisiejszy...

Maltanka
RYB to Rock Your Baby - lista przebojów na vh1 :tak:;-);-);-)
Emilia tak my też z kaliny, a dokładniej z niepodległości przy wąwozie i boisku ;-)

Anaconda oo właśnie siedzisz na poczekalni - to ja mocnooo zaciskam kciuki oby nie bolało!!!!

Fogia super że u was wszystko ok!! Czekamy więc na zdjęcia

Sunday a jednka będzie zabieg... my będziemy mocno trzymać kciuki...

Idę bo Nela coś krótko pospała i mi marudzi... :sorry2:
fajnie ze sie Wam wypad do bugi udał
u nas tez RYB na topie był jak Asia nie chodzila do przedszkola dziecka nie było tak jej sie podobało

U mnie teściowa:-pwięc wolny czas....:-D:-D:-D

Sunday kupiłam Julci kurtkę zimową na następny rok:tak::tak::tak:
a po tym zabiegu od razu jedziecie do domu???

Madziarka i jak był MaC??moja padła po zupie i pospała;-);-);-)

Anaconda jak szczepienie, był płacz czy plasterek pomógł???
no ja tez byłam na małych zakupach w smyku kupilam Asi 2 bluzki i spodnie bo wszystkie sie krótkie robią, ale jak sie okazało sa o 3 cm za długie, podłoze jej i bedzie juz biegac do przedszkola
a moja Asia mnie dzis zadziwila zjazdła na kolacje duzego mielonego, łyżke podgrzewanych kartofli i dwie łyżki surówki z buraczków i ani razu sie nie skrzywiła ze juz nie chce, ona w sumieuwielbia barszczyk czerwony czy buraczki na słodko
zycze spokojnej nocki wszystkim
dobranoc

reklama
ale zimno na dworze wystarczyło że wyszłam z samochodu i przeszłam do klatki i ręce mi skostniały bo zapomniałam rękawiczek:szok:

idę spać bo nie mam weny do pisania coś ang mnie zmęczył:-D

aneta
podrosła Ola:tak: fajne podłogi:-)
emilia no to dobrze że klamka naprawiona, mi się raz Hubert zamknął w pokoju to musiałam P z pracy wzywać:-D
fogia fajnie że Antoś w nocy daje odpocząć
anaconda jak szczepienie?
madzienka madziara fajnie że wypad do bugi udany
madzienka babcia posiedziała trochę H z dziadkiem się wyszalał, a jak wizyta teściowej? ps nie dostałam żadnego meila to jedziemy jutro:tak: tylko martwi mnie trochę ta pogoda i ten mróz
karlita oj madzia coś podpatrzyła będzie lanie:-D:sorry2:
antuanet miłego wieczoru?
misia to skrobne jutro wieczorkiem jeszcze albo w czwartek:tak:
mandziula współczuję nocek

Do góry