reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
pisze po raztrzeci moze teraz sie uda

a wiec cos wiecej o mnie
Mam na imie Milena, pochodze z Piotrkowa Tryb, choc obecnie mieszkam w UK(Birmingham)
Mój synek Kubuś urodził sie 24.10.2010 i straszny zlośnik z niego

Wiele z Was pisze o cieżkiej nocce, u nas tez ostatnio są trudne, moje dziecko o 5 robi sobie pobudke i nie ma mowy zeby zasnac, wtedy chce sie bawic, ja niewiem jak on sie wysypia skoro w nocy i tak ma 2 pobudki a 5 juz wyspany tylko gorzej zemna, ja nawet na oczy nie widze niewiem jak mu przedluzyc ten sen

a powiedzcie mi jak ten suwaczek sie robi?

Efa bede trzymać kciuki za szczepienie, my bedziemy wtedy juz pewnie po. przekichane z tymi pobudkami, jak widac kaszki i inne cuda nie na wszystkich działaja.
Aniołek ja myśle podobnie jak dziewczyny, wasze dziecko nie potrzebuje takiej babci, wy jestescie rodzicami i wiecie co dla niego najlepsze. zresztą obraziła Cię- a tego to ja juz bym nie podarowała. niech sie cmoknie w nos
milkasz nasze dzieciaki z tego samego dnia:)
Dorisday a jak tam "proboszcz" Dorianka? powiększa się? :)

Efa trzymam kciuki za szczepienie!!!!
A co do babć,to moje dzieci mają tylko jedną babcię,zero dziadków. Moja mama się śmieje,że "musi" się spełniać za 6 osób: babcię,dziadka mamę,tatę,teściową i teścia. I wychodzi jej to REWELACYJNIE:-):-D:happy::rofl2:;-)

a ja pochwale sie ,upierdzieliłam już ogórkową a zaraz zabieram sie za kończenie gulaszu Dziulki:)zobaczymy co to wyjdzie mi hhe

fricklis witaj, widzę, że dzielisz mój los porodowy, to na emigracji też tak traktują kobiety rodzące??
Nie wiem czy to prawda, ale ponoć tu porody kleszczowe to standard:-( Osobiście znam trzy dziewczyny, którym zaserwowali w "moim" mieście takie "atrakcje"

A my się dzisiaj też szczepimy. Zaraz ze stresu sraczki dostanę. Normalnie żołądek mi się skręca, jak pomyślę. I to dopiero o 16:45. Jeszcze tyyyle godzin stresu. :(

My tez mamy się dziś szczepić o 17:30 i ja również przeżywam to gorzej niz bym sama miła dostać zastrzyk :baffled: No właśnie tylko jak to jest - jesli Mała ma katarek, bez gorączki i innych objawów -to można szczepić czy nie??? Bo mi powiedziano, że można, ale jakoś mam wątpliwości...

reklama
a ja nadal jak tylko myślę o jedzeniu to stwierdzam, że nie istnieje na swiecie nic na co miałabym ochotę :-( Wczoraj dojadłam sushi z walentynek, i na tym skończyło się moje objadanie. Wszystko smakuje mi jak mydło... Co śmieszniejsze mdłości jeszcze nie mam (za wcześnie) i nie wyobrażam sobie co ze mnie zostanie, jak będę miała ciążę podobną chociaż do poprzedniej. Jak dla mnie możecie pisać o jedzeniu, o frykasach-ananasach, i tak mnie to nie rusza :-) Za to wieczornych postów NIENAWIDZĘ! Bo za jedno piwo to bym wszystkie jedzenie swiata oddała.. :-( I stało sie jasne czemu szybko uciekam wieczorami z bb :-)

Do góry