reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Napewno super ta poducha....ale jakoś tego nie widzę haha....ja się rozpycham,plus spimy z psem ,dojdzie jeszcze wielki brzuch.....mój mąż nie ma miejsca...śpi wpasowany w ścianę plus jeszcze wielka poducha haha....nienie niestety.hehehe

reklama
A ja dostałam od K na poduchę, ale poszłam do sklepu z małym, i skończyło się na LEGO :-:)wściekła/y:, no tak to jest, przynajmniej ja tak mam, że sobie kupuję teraz coś raz na 100 lat, wszystko dla synunia
Uśmiech synka - bezcenny :-)

DZIEWCZYNKI U MNIE W ŚWINOUJŚCIU OCZYWIŚCIE W SKLEPACH NIE URACZYŁAM TEJ PODUCHY WCZEŚNIEJ UPATRZYŁAM SOBIE NA ALLEGRO ,ALE JECHAŁAM DO SZCZECINA I KUPIŁAM W HURTOWNI Z ART.DZIECIĘCYMI "OLEŃKA",KTÓRA PROWADZI RÓWNIEŻ SPRZEDAŻ DETALICZNĄ.Jest dodatkowo do transportu zapakowana w takim eleganckim foliowym pokrowcu na zameczki ,poducha jest firmy MATEX ,były tańsze za 80 zł. powlekane poszeweczką płócienną we wzorki a ja wziełam za 89zł. i ma poszeweczkę na zamek z welurku.

LANA a wysyłkowo też ta hurtownia sprzedaje?
Zastanawiam się czy warto wydać na tą motherhood czy te tańsze będą równie dobre? Na razie śpię z jasiem między kolanami, ale wciąż go gubię...;-)

Ostatnia edycja:
Cześć Dziewczyny!!!:)
Tez zastanawiam się nad ta poducha, my na szczęście mamy wielkie łóżko wiec myśle,ze nie będzie problemu, ale na razie nie narzekam na spanie, raz w nocy budze się na siusiu :)
Coś chciałam napisać, ale ja mam w ciąży skleroze , z reszta bez ciąży tez, także nie mam sieci tłumaczyć ;) aa już wiem!
Poradzcie coś! Mam taką suchą skórę na twarzy!!!! I rączki takie suche! Wszystko smaruje,a i tak dalej sucha skóra! Znacie jakiś dobry krem do twarzy???
Miłego dzionka!
Monila wracaj!nikt nie pisze o paczkach!no jak to tak?:p

a ja w ostatnim czasie bardzo dużo kicham :/ i nie wiem od czego:/ juz mnie brzuch zaczyna bolec przy kazdym kichnieciu i naczynka w nosie zaczynaja pekac

a85 - na sucha skóre

a ja w ostatnim czasie bardzo dużo kicham :/ i nie wiem od czego:/ juz mnie brzuch zaczyna bolec przy kazdym kichnieciu i naczynka w nosie zaczynaja pekac

a85 - na sucha skóre

Devi ja się zastanawiałam już czy jakiegoś uczulenia nie dostałam bo każdy dzień zaczynam od kataru i kichania, a potem przechodzi, ale wczoraj wyczytałam w gazecie, że jednym z objawów zaburzeń hormonalnych w ciąży może być katar, więc może to od tego....

No sypie u mnie od rana i już białą ulicę mam za oknem...wiosna chyba we Wrocku siedzi ;-)

reklama
Do góry