reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Justyna trzymam kciuki żeby obyło się bez płuc

U nas Gabi bez apetytu jeść nie chce mojej cudnej zupki, co ja mogę jej zaroponowac jeszcze?

Dziewczyny czy będa wieczorem jakieś utudnienia na ulicach z racji jutrzejszego pogrzebu?

reklama
karlita dzieki za przepis-napewno wyprobuje-nastepne pulpety beda szpinakowe, a co do miesa to ja ostatnio uzywam mielonego z indyka.
ja ostatnio mam dość drobiu ;-)

ale Gabi też wszystko robie na indyku :-)

Karlitka fajny przepis,moze i ja sie kiedys skusze na te pulpety...tez jakos za szpinakiem nie przepadam...a dla reszty rodzinki to bleeeeeeeeee
ja szpinak polubiłam jakieś 3 lata temu dziewczyny z pracy zamawiały naleśniki ze spzinakiem do firmy i ja sie skusiłam

poźniej takie naleśniki zrobiłam w domu i o dziwo E posmakowały :-) ostatnio nawet sam się upomniał o takie naleśniki ;-)

Witam!
Karlitko ten sulfacetamidium przepisała Wam okulistka czy pediatra?? Nam okulistka powiedziała że właśnie jest potwierdzone naukowo że on nie działa na ropiejące oczka, a pediatrzy o tym chyba nie wiedzą bo ciągle przepisują. My mieliśmy 2 razy sulfacetamidium 3 razy tobrex i teraz mamy chibroxin i jak na razie nic nie pomaga:no:
Przepraszam że nie do wszystkich teraz się odnoszę:zawstydzona/y: Mały wisi mi na rękach, wydaje mi się że jest gorzej niż było, strasznie boję się tych płuc:-:)-(

ja tych kropli nie daję na ropienie oczek ale na podrażnienie
wczoraj Norb miał cale przekrwione białko tak sobie oczko zatarł no i jak mu przemywam solą fizjologiczna i dusze kilka razy dziennie to tez podrażnia

Justyna co do ropiejących oczek nasza okulistka powiedziała że dobra maść lub krople to 10% sukcesu a pozostałe 90% to systematyczne masowanie i udrażnianie kanalików ja małemu masuje kanaliki co 2 godziny minimum i zazwyczaj sie poprawia dzisiaj oczko juz prawie nie ropieje, nie ma sklejonego tylko jak nacisnę kanalik to wycieka wydzielina

karlita ja bym jabłka obstawiała eh pamiętam jak ja ugryzłam kawałek ananasa cała noc z koncertem była
że też taka mała drobnostka takim maluszkom szkodzi ... jakby pokarm nie mógł się filtrowac z tych szkodzących składnikow - byłoby prościej ;-)

a moja ma katar ze hohoh ale poszła dzis do przedszkola, a patrzac co sie dzieje to chyba w pn pojde z nia do lekarza zeby ja osłuchała

Sory gon1a ale twoja postawa mnie wkurzyła jak można puszczać chore dziecko do przedszkola:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, przede wszystkim myśląc o jej zdrowiu ale i o zdrowych dzieciach ktore sa w przedszkolu!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Może nie powinnam tego pisac ale komentujemy na forum zachowania innych którzy puszczają chore dzieci i dzięki im nasze przedszkolaki są chore....a Ty robisz to samo:crazy::crazy::crazy::crazy:

Talia ja już nie mogę doczekać się wyjazdu ale czy odważni to nie wiem:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Sunday z tego co wiem to w Motylku jest tak że jeśli dostaniecie się macie czas na wpłacenie wpisowego jesli go nie wpłacicie wpisują inną osobę na wasze miejsce...czy jest zwracane wpisowe nie wiem...

Ostatnia edycja:
U nas w przedszkolu to np. jak przyjdzie dziecko bardzo kaszlące albo zaglucone to przedszkolanki dzwonią po rodziców i każą odbierać malucha, tak uzgodniliśmy na zebraniu na początku roku i tak jest, wszyscy tego przestrzegają

Madzienka miałam na myśli ze do Turcji bierzecie Julcię:baffled: Tamta flora bakteryjna mnie by nie dawała takiej odwagi

Anaconda to jest najlepsze rozwiązanie zeby zdyscypinować rodziców

Madzienka miałam na myśli ze do Turcji bierzecie Julcię:baffled: Tamta flora bakteryjna mnie by nie dawała takiej odwagi

Talia ja nie wiem skąd bierze się opinia że tam jest inna flora...to nie prawda, to nie egipt czy Tunezja-tam jest inna flora...w tamtym roku nic Julci nie było a jadła jedzenie tylko hotelowe i mam nadzieję że w tym roku tez tak będzie....aczkolwiek pół apteki ze sobą zabieram:-D:-D:-D

My byliśmy z Majką w Egipcie jak miała 2,5 roczku i mimo że tam inna flora to nic jej nie było, wystarczy przestrzegać tego co mówią rezydenci już na początku czyli nie pić wody z kranu :tak::tak::tak:

My byliśmy z Majką w Egipcie jak miała 2,5 roczku i mimo że tam inna flora to nic jej nie było, wystarczy przestrzegać tego co mówią rezydenci już na początku czyli nie pić wody z kranu :tak::tak::tak:

Anaconda mam Was cały czas w głowie i kusi mnie ten Egipt, bo chciałabym, żeby Jula zobaczyła piramidy...ale może za rok...dwa....

ja kocham Egipt za to ich słońce:-):-):-):-)

Sunday zapomniałam napisać super tablica...teraz w Lidlu są podobne ale za 111zł...może ja bym taką Julci kupiła tylko gdzie to postawić...

Ostatnia edycja:
reklama
U nas Gabi bez apetytu jeść nie chce mojej cudnej zupki, co ja mogę jej zaroponowac jeszcze?

talia ja jak H nie chce to nie daje czasami cały dzień jest na jednej butelce mleka ale jak zgłodnieje to je za dwóch

madzienka egipt ci się marzy;-) i słońce ja to bym chciała wycieczkę do Kenii ale na razie to nie na moją kieszeń:sorry2: aczkolwiek Turcja też :tak: ale z Turcją sjs na razie wygrało :-D a się zastanawiam jak tu zapełnić dni nad morzem bo codziennie na plażę to nie wyobrażam sobie chodzić ;)

karlita robię na jutro pulpety szpinakowe:-D

Ostatnia edycja:
Do góry