reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Dzin dybry!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bbbbbbbbrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr zimno -21:szok: a u was kiedy będzie wiosna!!!!!

reklama
O kurcze, zalpalam sie na podium :)

Dzięki dziewczyny za zyczenia dla Jagodki. Na razie ma tylko 9 krostek, ale wysyp bedzie wieczorem albo jutro rano bo w nocy gorączke miała a dobe po gorączce jest wysyp.. Damy rade, nie ma innego wyjscia, tak jak Perfecta pisała i tak na spacery bym nie latała przy -20 stopni:)

czwarta :)
WItam kochane. U nas też brrrr....mrozik i śnieg prószy. Dobrze ,że to już koniec lutego i zawsze to bliżej do wiosny :)

Nocka u Nas ok, Jasiek urzęduje teraz w łóżeczku.
My dzisiaj na kawusie do Lenki się wybieramy :)

Agast- będzie dobrze, szybko minie i będzie z głowy. Zdróweczka dla dzieciaczków :)

Miłego dzionka :)

to ja teś powiem Dzień Dobry, chociaz jak dla mnie on się zaczął już baaaaardzoooo dawno temu, nocka nawet nie najgorsza, myślałam że bedzie gorzej
moje marudy wczoraj wieczorem bardzo przytulaśne były, obydwojgu włączyła się "doklejka" do mamy i ciężko cokolwiek na to było zaradzić
temperaturę i kaszel mają nadal i to mam wrażenie że coraz większy, tak więc juz zarejestrowałam ich do lekarza

a jeszcze tak się zastanawiałam gdzie to choróbsko złapały i doszłam do wniosku że przecież mój od kilku dni jest "umierający i kaszlący", ech dwa miesiące temu było to samo najpierw on coś złapał a potem dzieciaki po kolei od niego, juz mu zapowiedziałam że następnym razem to go eksmituję do teściowej czy mu się podoba czy nie do czasu aż nie wyzdrowieje

a i u nas też zimno - 8 st jest w tej chwili

to sobie pomarudziłam od rana ;-)

Agi super że głównej użytkowniczce wózek przypadł do gustu i gratulujemy wygranej
emalia my mamy taką spacerówkę i ja jestem z niej bardzo zadowolona, można do niej wpiąć fotelik
BABY DESIGN SPRINT KOLORY 2010 FOLIA promocja (1450618402) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

a znalazłam jeszcze że teraz to można i gondolkę
Babydesign SPRINT PLUS 3w1 _wys 0zł _24h_ +fotelik (1451196008) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

mama kubulki powodzenia w pracy
Perfecta jeszcze raz dziękuję a kuraka w sosie pietruszkowym już mam chęć wypróbować, ale dziś to nie dam rady, napewno w tym tygodniu u nas zagości:tak:
kasiaj. zdrówka dla Fifiego
agast22 także zdrówka dla Jagodzi, może to i lepiej że będzie miała o już za sobą
avena dobrze że jesteś już z powrotem, pomalutku nadrobisz wszystko, super że szkolenie sie udało
Milka oj mnie też takie wygrane przechodzą zawsze koło nosa

i jeszcze na koniec
najlepsze życzenia dla Klaruni

Witam kochane!!!

Jak znajdę chwilkę to Was poczytam, puki co melduję się po udanym weekendzie!!! :) Mały został u babci z soboty na niedziele, był grzeczny, chociaż babcia się nie wyspała bo mały się w nocy wiercił ale u nas to standard... ;) My z mężusiem pozałatwialiśmy sprawy w biurze a wieczorkiem na kolacyjkę we dwoje... mieliśmy iść na tany, ale byliśmy tacy zmęczeni że do domku i w piżamkach oglądaliśmy filmiki ;) było miło!!! :) a w południe, z obiadkiem który przygotowałam, uderzyliśmy do teściowej do naszej kruszynki!!! brakowało mi go!!!!!!!! ;) ale troszkę wypoczęłam! liczyłam już na wiosnę a tu taki ziąb się zrobił... GRRRRR!!!!!!!!!!!!!

Gosia- Lenka Ci już odpisała. Ja do Leny mam dodatkowo 15km, to ode mnie na miejsce jest około 40km!!! Pogoda potrafi wszystko spier.... jak się na wsi mieszka.:)

Wszystkiego naj naj dla Klaruni. Rośnij zdrowo słoneczko. Buziaki od ciotki i Jasia:-)

Boszz u nas na termometrze -15 a słoneczko pięknie świeci!
Jasiek od 7 do teraz tak mi dał popalić że zmeczona jestem niemiłosiernie:) Muszę się wziąć za naszą górę , posprzątac kurze i podłogi zrobic bo wczoraj nie chciało mi się już.
Nie mam koncepcji na obiad:)
Emalia , Lenka - pysznej kawki ! I miłego spotkania:) Ehhh Lenka pewnie cos przepysznego do tej kawki zrobiła:)
Kasiek - super że odpoczęłaś :)
Eagle - zdrówka dla Twoich brzdąców a męża proponuje pasem na gołą pupę!!
KasiaJ - napisz jak po wizycie u lekarza!'
Izia - kózko jak kostka???

reklama
Dzień Dobry....
A u nas pada deszczyk....Jest okropnie!!!Ciemno...że szok!!!
Lencja - kochana, rorki zaspałąm na kawusię.... :-( :-)
lenka, emalia - szokoda dziewczyny że Wam przepadnie takie spotkanko...ale macie rację lepiej nie ryzykować jazdy z maluchami skoro drogi takie niepewne...Ale za to czeka Was fajne spotkanko na kawusi....
eagle - zdrówka dla maluszków....!!! Oby szyblo choróbslo minęło.....
kasiek - cieszę się bardzo że wieczór z mężem udany....Fajnie że udało Ci się troszkę odpocząć i zrelaksować....
Młoda już "biega" po pokoju a ja czekam na śniadanko...P. już robi....ależ mam z nim dobrze.... :-).....
A jak tam się czuja nasze "ciężaróweczki"???? odezwijcie się kochane jat tam Wasze fasolinki????

Klaruniu - rośnij zdrowo Kochana
Uśmiechu i samych radości w życiu!!!!

Do góry