reklama
klaudencja
Fanka BB :)
Dziewczyny, ale ja bym do fryzjera poszła, wyglądam już strasznie. Jejku, po porodzie nie będzie jak....cholerka. Może po poniedziałkowej wizycie, jak wzystko bedzie dobrze, to się skuszę? Co myślicie?
właśnie też się natym zastanawiałam....bo scinałam włosy jakieś 4miesiące temu a teraz mam ni krótki ni długie i wyglądam jak straszydło więc też myślę żeby coś z nimi zrobić.... tzn myślałam do czwartkowej wizyty kiedy to okazało się że szyjka się rozwiera i muszę leżeć...teraz to tylko chyba lusterko maszynka i na łyso z desperacji się owalę sama heheh mam jednak nadzieję że jeszcze coś zrobię z nimi do porodu...coby się maleństwo matki nie przestraszyło hehe
Dziewczyny, ale ja bym do fryzjera poszła, wyglądam już strasznie. Jejku, po porodzie nie będzie jak....cholerka. Może po poniedziałkowej wizycie, jak wzystko bedzie dobrze, to się skuszę? Co myślicie?
jak czujesz się dobrze, to idź
czyli idealnie obok siebie jestesmy. A zostajesz na dlugo?? tzn bedziecie tu mieszkac?? pewnie pisalas ale wybacz sklerozano fakt, zimno nie jest. Kolo Biedronki stokrotki brak, jest tylko taki mały warzywniak a z tyłu fryzjer i coś tam jeszcze. Kościół fakt jakiś jest, tylko nie wiem czy różowy. Z okna nie widzę. Kurcze popatrz, popatrz, coraz to mniejszy ten świat
![]()
Koot
Fanka BB :)
Tak zrobię babeczki
Jak się nic nie będzie działo do poniedziałku, a na wizycie mi powie,ze okej, nic tam sie nie robi, to się farbnę i zetnę, a co
Trzeba tylko jakąś taka fryzurke łatwa w robieniu wykombinować, bo potem szpital i z małym różnie z czasem moze być. Coś uniwersalnego pokombinuję
ducha
Tymciowa mama :)
Kombinuj, kombinuj, a potem wklej efekty pracy fryzjerskiej na bb.Tak zrobię babeczkiJak się nic nie będzie działo do poniedziałku, a na wizycie mi powie,ze okej, nic tam sie nie robi, to się farbnę i zetnę, a co
Trzeba tylko jakąś taka fryzurke łatwa w robieniu wykombinować, bo potem szpital i z małym różnie z czasem moze być. Coś uniwersalnego pokombinuję
![]()
reklama
Tak zrobię babeczkiJak się nic nie będzie działo do poniedziałku, a na wizycie mi powie,ze okej, nic tam sie nie robi, to się farbnę i zetnę, a co
![]()
już Ci zazdroszczę!
Podziel się: