reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwiecień 2011

ogladalam dzisiaj przez 3 min "pytanie na sniadanie" i wlasnie trafilam na dyskusje ciaza a farbowanie wlosow. Mowili ze nie ma przeciw wskazan tylko ze kolor moze nie wyjsc. Wiec nie wiem czy ryzykowac??

reklama
Dziewczyny, ale ja bym do fryzjera poszła, wyglądam już strasznie. Jejku, po porodzie nie będzie jak....cholerka. Może po poniedziałkowej wizycie, jak wzystko bedzie dobrze, to się skuszę? Co myślicie?

właśnie też się natym zastanawiałam....bo scinałam włosy jakieś 4miesiące temu a teraz mam ni krótki ni długie i wyglądam jak straszydło więc też myślę żeby coś z nimi zrobić.... tzn myślałam do czwartkowej wizyty kiedy to okazało się że szyjka się rozwiera i muszę leżeć...teraz to tylko chyba lusterko maszynka i na łyso z desperacji się owalę sama heheh mam jednak nadzieję że jeszcze coś zrobię z nimi do porodu...coby się maleństwo matki nie przestraszyło hehe

Dziewczyny, ale ja bym do fryzjera poszła, wyglądam już strasznie. Jejku, po porodzie nie będzie jak....cholerka. Może po poniedziałkowej wizycie, jak wzystko bedzie dobrze, to się skuszę? Co myślicie?

jak czujesz się dobrze, to idź :) ja też bym chętne poszła na podcięcie i baleyage ;) i pójdę! 8 kwietnia! Już postanowiłam! Jak wybije mi magiczna data zakończenia 37tc to wstaję z łóżka! A co! :)

ja się tam już farbowałam i wszystko wyszło jak zawsze (czyt. dobrze :tak:). W ciąży wszystko tak szybko rośnie, że bym umarła z tymi odrostami.

no fakt, zimno nie jest. Kolo Biedronki stokrotki brak, jest tylko taki mały warzywniak a z tyłu fryzjer i coś tam jeszcze. Kościół fakt jakiś jest, tylko nie wiem czy różowy ;). Z okna nie widzę. Kurcze popatrz, popatrz, coraz to mniejszy ten świat :)
czyli idealnie obok siebie jestesmy. A zostajesz na dlugo?? tzn bedziecie tu mieszkac?? pewnie pisalas ale wybacz skleroza

Tak zrobię babeczki:) Jak się nic nie będzie działo do poniedziałku, a na wizycie mi powie,ze okej, nic tam sie nie robi, to się farbnę i zetnę, a co:) Trzeba tylko jakąś taka fryzurke łatwa w robieniu wykombinować, bo potem szpital i z małym różnie z czasem moze być. Coś uniwersalnego pokombinuję:)

ja na początku zostaję z maluchem u siebie. Domek, ogródek, las tuż obok a potem sie zobaczy. Chociaż pewnie będziemy tutaj tez przyjeżdżać :-), także wspólny spacerek z wózkami nie wykluczony :-).

Tak zrobię babeczki:) Jak się nic nie będzie działo do poniedziałku, a na wizycie mi powie,ze okej, nic tam sie nie robi, to się farbnę i zetnę, a co:) Trzeba tylko jakąś taka fryzurke łatwa w robieniu wykombinować, bo potem szpital i z małym różnie z czasem moze być. Coś uniwersalnego pokombinuję:)
Kombinuj, kombinuj, a potem wklej efekty pracy fryzjerskiej na bb.

mitaginka-czyli 8 kwietnia impreza bedzie?? no i dobrze wstan jak tylko bezpieczna malutka bedzie. Bylby numer jak bys przenosila :-)

reklama

już Ci zazdroszczę!

Do góry