reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwiecień 2011

nati, bez kitu, powinnysmy sie zbuntowac, nie gotowac, nie prac i nie sprzatac nic (to ostatnie mi wychodzi akurat :p :-D).
mi sie jakos

moje dziecko wlasnie odkurzylo samo salon (dla zabawy chcial) :-D i wyszlo mu zaje..fajnie! jestem w szoku przeciezkim :-D juz wiem, kto mnie niedlugo zastapi, hahahaha :-D

Fiol dalej miewa goraczke, tzn co jakies 6-8h musze mu cos podac, ale noc rewelacyjna, kilka razy raptem kaszlnal, a teraz co jakis czas kaszle, ale tak 'mokro', tzn odrywa mu sie juz ladnie. takze chyba nie dam mu antybiotyku. mam nadzieje, ze goraczka do jutra zniknie zupelnie.

reklama
moje dziecko wlasnie odkurzylo samo salon (dla zabawy chcial) :-D i wyszlo mu zaje..fajnie! jestem w szoku przeciezkim :-D juz wiem, kto mnie niedlugo zastapi, hahahaha :-D
.

no to masz pomoc w domu :) także nie łap się za odurzacz już tylko podsuwaj "następcy" hehe a dla niego to i zabawa aprzy okazji nauczy sie no i pomoc nieoceniona:)

mi ostatnio sprzatanie a wlasciwie jego brak idealnie wychodzi ale cos tak czuje ze bede musiala jutro sie zmusic, albo w pt. W czwartek jade do gin wiec nie bede sprzatac i gotowac :-D

I`m back :) na troszke po moich poremontowych sprzataniach. Remontom mówię NIE. Chociaż sypialnia skończona, a ja wymyśliłam, że jeszcze by się przydało pomalować mały pokój i przestrzeń wokół schodów i położyc panele na półpiętrze, bo przecież potem kiedy??? Więc przyszły weekend cała rozpierducha od nowa prawdopodobnie. Chwilowo nie jestem w stanie Was nadrobić. Od czwartku dopiero dzisiaj pierwszy raz zajrzałam na bb (podczas gotowania zupy). Strasznie się już stęskniłam na kwietniowymi brzuchami :). Mała prywata - nati, czy masz ciepłą wodę??? Wczoraj przyczłapałam się do Gdyni i wstaje dzisiaj rano szczęśliwa, że wreszcie wezmę kąpiel relaksacyjną w wannie i doprowadzę sie do stanu używalności a tu lipa, na karwinach zabrakło cieplej wody :(((. Załamka jakaś!!! Więc pytam Ciebie, droga sąsiadko, czy z Twojego kranu leci ciepła woda?

I`m back :) na troszke po moich poremontowych sprzataniach. Remontom mówię NIE. Chociaż sypialnia skończona, a ja wymyśliłam, że jeszcze by się przydało pomalować mały pokój i przestrzeń wokół schodów i położyc panele na półpiętrze, bo przecież potem kiedy??? Więc przyszły weekend cała rozpierducha od nowa prawdopodobnie. Chwilowo nie jestem w stanie Was nadrobić. Od czwartku dopiero dzisiaj pierwszy raz zajrzałam na bb (podczas gotowania zupy). Strasznie się już stęskniłam na kwietniowymi brzuchami :). Mała prywata - nati, czy masz ciepłą wodę??? Wczoraj przyczłapałam się do Gdyni i wstaje dzisiaj rano szczęśliwa, że wreszcie wezmę kąpiel relaksacyjną w wannie i doprowadzę sie do stanu używalności a tu lipa, na karwinach zabrakło cieplej wody :(((. Załamka jakaś!!! Więc pytam Ciebie, droga sąsiadko, czy z Twojego kranu leci ciepła woda?
wody cieplej brak- zorietowalam sie jak mialam szampon na wlosach :(
ogrzewania tez brak, ale myslalam ze to tylko u nas w bloku. hmmmm to jednak jakas wieksza awaria
a coz robisz w Gdyni? a ktora czesc Karwin jak mozna wiedziec??

cholera, nooo, grzejniki też zimne. Porażka. Przyjechałam po pierwsze na zakupy Groszkowe, trzeba wreszcie torbe spakować, po drugie, poleniuchowac trochę i powdychać jodowane ;) powietrze, po trzecie, muszę pozałatwiać troche formalności w tutejszych instytucjach bankowych :(. W której częśći?! Hmmm, nie wiem jak sie one nazywaja fachowo te części ale mam Biedronkę niedaleko :).

biedronki sa 2 :)
wiec albo obok mnie- czyi obok rozowego kosciola
albo przystanek dalej- kolo biedronki i stokrotki :)
czyli tez blisko. niby kaloryfery zimne ale jakos w mieszkaniu nie jest zinmo

Dziewczyny, ale ja bym do fryzjera poszła, wyglądam już strasznie. Jejku, po porodzie nie będzie jak....cholerka. Może po poniedziałkowej wizycie, jak wzystko bedzie dobrze, to się skuszę? Co myślicie?

no fakt, zimno nie jest. Kolo Biedronki stokrotki brak, jest tylko taki mały warzywniak a z tyłu fryzjer i coś tam jeszcze. Kościół fakt jakiś jest, tylko nie wiem czy różowy ;). Z okna nie widzę. Kurcze popatrz, popatrz, coraz to mniejszy ten świat :)

reklama
Dziewczyny, ale ja bym do fryzjera poszła, wyglądam już strasznie. Jejku, po porodzie nie będzie jak....cholerka. Może po poniedziałkowej wizycie, jak wzystko bedzie dobrze, to się skuszę? Co myślicie?

W ogóle się nie zastanawiaj, tylko idź Kobietko. od razu sie lepiej poczujesz. Później faktycznie nie będzie jak!

Do góry