DZIULKA78
("https://www.babyboom.pl/forum/groups/285-przyszle-mamy-pazdziernik-2010-d612-zapraszam-wszystkie-przyszle-mamy-page732.html - to jest ta grupa, zarzadza nia Madziks ") - ja też nie mam dostępu do tej grupy, a że kiedyś gdzieś tam w trawie była z nami
tutaj Madziks to nawet nie pamiętam...

i tak tu mi dobrze (najlepsiej

) i zgadzam sie z dziewczynami że czasu na inne "potworki" po prostu brak - wystarczycie mi wy, uzależnione maniaczki pisania postów

no i mnie sie to podoba:-) będę się od cię uczyć bo mnie jeszcze czasem brak asertywności - jeśli pozwolisz

emiś i inne dziewczyny (a nie, wymienię jeszcze z nicku
mamaagusi, żeby udowodnić że ja też ja widzę:-)), ja też czasem czuje sie pomijana, czasem przykro się aż robiło, ale sama wiem jak to jest: nadrobić, zapamiętać, a nawet jak sie cytuje to nie jeden raz z głowy wypadło co się chciało odpisać... - nasz bb-rzeczywistość po prostu

ale swój post z opisem chrztu chyba jeszcze raz wkleję i tym razem poproszę olać temat kolczyków a pośmiać sie z chrzcin dwóch Miśków

no z tą złośliwością losu to tak jest... ja od początku marzyłam o cc, wszystko jednak układało się idealnie do sn i jak w końcu pogodziłam sie z myslą że jednak będę musiała przeżyć poród świadomie i aktywnie

to w końcu po 10h (2h partych bez rezulatatu i próżnociagu) zdecydowali o cc... i Bogu niech bedą dzięki, bo naprawdę świrowałam tam już ze strachu że mi dziecko nie przeżyje tego całego sn... i następnym razem tylko cc!!!!!!!!!!!!!!!!! o ile sie zdecyduję na następnego dzidziola
mam tak samo

wszystkie bb-nudziary, łączmy sie

tego nie znałam jeszcze
no to też skądś znam

i o to się, proszę państwa, rozchodzi właśnie

czarodziejka, słońce ty moje, jak już pewnie zdążyłaś doczytać, nie tylko ty nie masz dostępu do tej grupy!!! a ja tu aktywnie (no, nie tak jak
natuś, ale w miarę możliwości

)udzielam sie od MARCA!!! czyli od momentu kiedy uwierzyłam że jednak z ciążą będzie wszystko w porządku. olej inne grupy!!!!! a zaproszenie dostałaś do tej grupy gdzie jest galeria maluszków zamknięta czy jeszcze gdzieś indziej???
1) kleszcze to mimo że zabiegowy ale dalej poród dn(drogami natury), u mnie przecież świrowali z vacuum... nie wiem dlaczego cc jest traktowane jak "wujek samo zło"... ja sobie chwalę

a co do cyganienia - moja jeszcze tego nie zmienia... oby tak zostało mojej, a Piotrusiowi niech się wróci stan poprzedni;-)
monimoni, gratki zwycięstwa:-)
dołączam się do tego pytania!!!!!!!!
wiem, że miał juz byc koniec dyskusji o zamk.grupach ale miałam gościa (chyba stąd tyle tych emotków w poście

) i nie miałam jak sie odnieść wcześniej. moje zdanie wyżej i temat jak dla mnie zamknięty
TYLKO JEDNO PODANIE:
Jak dla mnie
happybeti jest już na tyle zaufana (szczera, otwarta, zresztą nawet oblicze swe ujawniła;-)) że ja jestem za dopuszczeniem jej do grupy z galerią!!!!!
a tak szczerze, to nie ukrywam, że bardziej w pamieć zapadają mi posty "starej kadry", może z przyzwyczajenia, może przez to że wiekszosci tych mamuś buzie już widziałam na zdj, a wzrokowiec jestem i lepiej kojarzę) - co nie znaczy że inne olewam!!!! no chyba, że
magnolię, bo juz kilka razy odniosłam sie do jej postów, a z jej strony zero odzewu

;-);-);-)to był żart

i w związku z tym: która z nowych mamuś jeszcze powinien już dostać bilet do naszej grupy ze zdj i danymi? ktoś ma jakieś typy?
a ja zaraz będę miała następnego goscia

taaaaa, tyle naraz a potem znowu będzie miesiąc "obiecanek-cacanek"

nie szaleć z postami, bo wieczorem nie nadrobie, a mąż będzie pewie przepraszał za dwa dni które "przekupkał" za przeproszeniem wiec może jakiś film NAWET obejrzymy;-)