reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwiecień 2011

reklama
Nati a przedłużaj co sobie żałować będziesz:-D ja nadal w piżamie sajgon w chacie, a mam gości wieczorem...

aenye kuruj się biedulko!!!

alexandra ucałuj Oliverka od e-cioć:-) i czekamy na zdjęcia ;)

Ciekawe jak się czuje Krakowianka, i Margol ?

mojego kuriera/listonosza z książką coś nie widać...albo byl i wrzucił tylko awizo do skrzynki, nawet nie dzwoniąc...to ostatnio coraz częstsza praktyka. Mimo że mieszkam na parterze, to im się nie chce ruszyć tyłka :wściekła/y:

hej kochane

...rozpakowana wita porannie kofffane brzuchatki,

jak spalyscie??? moja nocka w koncu przespana,pobolewa mnie jeszcze brzusio ale z dnia na dzien coraz lepiej:o) chcialam wczoraj nadrobic wasze posty,zeby byc na biezaco,ale mi sie nie udalo...sorry...odwiedzam niunia 2-3 razy dziennie,no i jeszcze w 100% nie jestem fit,poza tym wczoraj mialam jakis taki markotny dzien...tak mi bylo smutno,ze oliver nie moze byc z nami,tylko musi zostac w klinice...aaaaaaach...najwazniejsze,ze przybiera na wadze od poniedzialku + 60 g ...to juz sukces:o)

Plus jest taki ze za chwile zapomnis o zmianach nastroju a nas dopiero to czeka, ja az sie boje biorac pod uwage ostatni poród:zawstydzona/y:

Ja dopiero zasiadam konsumujac świerzo upitraszzoną grochówke (nawet wyszla) syncio drzemie wiec za chwile i ja nogi w góre na troche.
Właśnie się zorientowałam ze wchodze w 36-ty tydzien, jeszcze kilka dni i moge bezpiecznie rodzic:) A czuje ze to niebawem nastapi

Mitagingo avatrek piękny, ale ciężko sie przyzwyczaić mi do nowości. Nie wiedziałam kto pisze.
Muszę się wkońcu zabrać za czytanie języka niemowląt, bo kilka rzeczy zamierzam wprowadzić.

ja to bym najchętniej pozmieniała wszystkie suwaczki, bo nienawidzę monotonii (ha ha to pisze ta, co leży :-D),ale wiem, że wtedy to byście mnie rozszarpały :szok:

reklama
Do góry