Tak - dzis 9dpomaćku a ile jesteś po? chyba 9 dni jak pamiętam, nic cię nie cmi? kiedy będziesz test robiła? widzę że uparcie probujeszsłuchaj no widać bylo ten osad takie chmurkowate męty

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak - dzis 9dpomaćku a ile jesteś po? chyba 9 dni jak pamiętam, nic cię nie cmi? kiedy będziesz test robiła? widzę że uparcie probujeszsłuchaj no widać bylo ten osad takie chmurkowate męty
Wlasnie dlatego, ze szkoda mi kasy na test sikany ide na betemacku a dlaczego tak wczesnie chcesz isc na bete. Pisalas w sr. Dzis masz 9dpo, a w sr bedziesz 13dpo. Nie lepiej po terminie spodziewanej miesiaczki? po co kase wydawac?
Ja Was cały czas podczytuje, ale jakoś nie miałam czasu odpisać, bo praca, jeszcze teraz obrona, no i ta cholerna depresja!!!!:-( Mam wrażenie, że jakieś fatum nade mną ciąży: pracuje bez umowy 2 lata i nie moge się jej doprosić, Mąż też pracę ma niepewną i prawie go nie ma w domu, pracę mgr piszę już rok, bo mi się taki debilny promotor trafiłspice ale Cie dawno nie było , gdzieś Ty się podziewała? Czasem myślałam o Tobie bo przecież umawiałyśmy się na piciea Ty przepadłaś. Ja też biore wiesiołka od tego cyklu. OEPAROL od 5 d.c. przez 10 dni 2 tab rano i 2 wieczorem, i jem go dopiero piąty dzień i już widzę śluzotok.
Chyba każda z nas ma czasami takie wrażenie.... ehhh.... Ja mam tylko nadzieję, że zacznie się coś dziać, 3 marca mam obronę, oby to było przełamanie złej passyspice mam takie wrażenie od pewnego czasu odnosnie siebie:-(