reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
maćku a ile jesteś po? chyba 9 dni jak pamiętam, nic cię nie cmi? kiedy będziesz test robiła? widzę że uparcie probujesz:-D słuchaj no widać bylo ten osad takie chmurkowate męty
Tak - dzis 9dpo :tak: W czwartek mialam mala rewolucje w podbrzuszu, wiec jesli sie uda to uzanm to za zagniezdzenie. ;-) Poza tym cisza. W srode ide na bete :tak:

reklama
macku a dlaczego tak wczesnie chcesz isc na bete. Pisalas w sr. Dzis masz 9dpo, a w sr bedziesz 13dpo. Nie lepiej po terminie spodziewanej miesiaczki? po co kase wydawac?

palu no wiem koszta tragiczne...a nie możesz coś ugrać na nfz?[/QUOTE]
nie chce mi sie. Jak sobie pomysle, ze mam stac w kolejkach to mi sie odechciewa.

macku a dlaczego tak wczesnie chcesz isc na bete. Pisalas w sr. Dzis masz 9dpo, a w sr bedziesz 13dpo. Nie lepiej po terminie spodziewanej miesiaczki? po co kase wydawac?
Wlasnie dlatego, ze szkoda mi kasy na test sikany ide na bete :tak: Wychodzi juz ok 10dpo. Od razu bede wiedziala, na czym stoje. Poza ty lekarz kazal isc 2 tyg po IUI, a w srode mi najbardziej pasuje, bo pozniej zaczynam prace

spice ale Cie dawno nie było , gdzieś Ty się podziewała? Czasem myślałam o Tobie bo przecież umawiałyśmy się na picie :cool2:a Ty przepadłaś. Ja też biore wiesiołka od tego cyklu. OEPAROL od 5 d.c. przez 10 dni 2 tab rano i 2 wieczorem, i jem go dopiero piąty dzień i już widzę śluzotok.

I jeszcze jedno - ta luteina mnie wykancza, wiec jak najszybciej chcialabym sie dowiedziec, czy nadal musze ja stosowac :sorry: Wiec najchetniej to jeszcze wczesniej bym na bete poszla ;-)

spice ale Cie dawno nie było , gdzieś Ty się podziewała? Czasem myślałam o Tobie bo przecież umawiałyśmy się na picie :cool2:a Ty przepadłaś. Ja też biore wiesiołka od tego cyklu. OEPAROL od 5 d.c. przez 10 dni 2 tab rano i 2 wieczorem, i jem go dopiero piąty dzień i już widzę śluzotok.
Ja Was cały czas podczytuje, ale jakoś nie miałam czasu odpisać, bo praca, jeszcze teraz obrona, no i ta cholerna depresja!!!!:-( Mam wrażenie, że jakieś fatum nade mną ciąży: pracuje bez umowy 2 lata i nie moge się jej doprosić, Mąż też pracę ma niepewną i prawie go nie ma w domu, pracę mgr piszę już rok, bo mi się taki debilny promotor trafił:wściekła/y: mięśniak w macicy, policystyczne jajniki... Normalnie czasem to aż mi się odechciewa wszystkiego:wściekła/y:
PS. a picie nadal aktualne!!! zapraszam!!!:-)

maćku ty chyba biezesz dopochwowo? ja brałam pod język kiedyś, zle to znosiłam, mdliło mnie, długo czekałam na miesiączke, głowa mnie bolała, teraz juz dłuższy czas jestem na dufastonie i znosze bardzo dobrze. A to ile za betę płacisz? też mi się wydaje że beta po iui to taki pewnik, pokaze czarno na białym ile i jaki przyrost

spice mam takie wrażenie od pewnego czasu odnosnie siebie:-(

reklama
spice trzymam &&&&&& za obronę, zobaczysz to nie jest takie straszne jak się wydaje ;-), ja już jedna obronę mam za sobą i wiem co mówię, zdecydowałam się na kontynuowanie nauki i za rok mam drugą obronę. Będzie dobrze

Do góry