reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Kiedy na zakupy ;)

reklama
Zebrra mojej mamie się strasznie takie wózki podobają...ale to jakiś kosmos :-D są naprawdę świetnie amortyzowane i dzidziuś ma w nich bosko...ale za to jakie trzeba mieć auto do przewożenia tego sprzętu :-D:-D chyba tylko dostawczy

misialina my jesteśmy zaproszeni na dwa wesela 11 czerwca na które oczywiście nie pójdziemy :-( i 6-7 lipca na które chcemy sie wybrać, ale na to sukienkę będę kupować chyba dzień przed weselem....
kati też mam ślub i wesele 11 czerwca i na ślub pewnie pójdziemy, ale to wszystko...za to po porodzie szybko forma musi wrócić, bo braciszek że żeni...

Aestima no gratuluje zamówienia...świetnie...natomiast torba, no cóż podoba mi się w sumie ta pierwsza...

Agatka gratuluje zakupu...

no widzę, ze zakupowy wózeczków do przodu...
ja tez wczoraj obejrzałam w końcu Peg Perego i Inglesine Zippy...i zamówiliśmy Peg Perego - tylko wybrałam kolor Java,jest to taki łądny czekoladowy z srebrnym, ale wpadającym z beż i ma taki delikatny prążkowany materiał(struktura)...

a teraz zastanawiam sie nad granatem..(też prążkowany jak JAva i jest ciemniejszy niż na zdjeciu)

byłam nastawiona na czarny w desen kwiatowy, ale na zywo tak jakoś mniej fajnie wyglądał

no i sama juz nie wiem, czy nie zmienić.......podpowiedzcie dziewczyny
:-)

Mysia, mi się podobają te dwie pierwsze opcje- wzór kwiatowy zdecydowanie nie, jakoś odbiera urok temu wózkowi... Ale ja w ogóle nie lubię wzorów na wózkach.

Agatka- gratulacje, super, ze wybór wózka już za Tobą!:) Mi się b. podobają grafitowe wózki i sama takiego właśnie bym szukała, ale rodzina (z mężem na czele) chciała jakiś kolorek. W takim razie od razu zdecydowałam, ze będzie zielony:)

Dagamit, mi też się otwiera:)

Mysia bardzo ładny ten wybrany przez Was wózeczek - ja wybrałabym zdecydowanie ten pierwszy, czekoladowy - kolorystyka w moim guście :-)

reklama
Do góry