Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
O Tako słyszałam bardzo pozytywne opinie - tego akurat modelu nie znam, bo chyba najpopularniejszy jest Jumper. Z tego co wiem, to wiele mam go poleca.
Ja chcę taki kolorZobacz załącznik 332268
Dagamit- energy jest ekstra! Ale drogi i taki bardziej właśnie dla dziewuszki(bo bardziej malinowy niż czerwony)
Naprawdę super, ale jednak na x- landera zdecydowaliśmy się wiele miesięcy temu i nie umiałam już zmienić zdania...
Dagamit- energy jest ekstra! Ale drogi i taki bardziej właśnie dla dziewuszki(bo bardziej malinowy niż czerwony)
Ivona, fajne wózki, ale obica dla mnie za pstrokate.
Wczoraj w jednym sklepie facet b. polecał nam bebeto solaris - fajny wózeczek, zdziwiona byłam jak porządnie wykonany, mały po złożeniu i lżejszy od x- landera o ok 1kg. Cały komplet ze wszystkim kosztował 1094zł. Do tego w gondolce można unieść oparcie, spacerówka przodem i tyłem w kier. jazdy. I piękne kolory- wsyztskie w tej samej cenie
Wózki dziecięce BEBETTO - Producent wózków dziecięcych
Naprawdę super, ale jednak na x- landera zdecydowaliśmy się wiele miesięcy temu i nie umiałam już zmienić zdania...
Dagamit, licytuj, śliczny jest ten zestaw!!
Byłoby super, ale znając moje szczęście do licytacji, to może być kiepsko 
Warrior jest bardzo ładny ja już mam jumpera i jestem na razie zadowolona :-)
A może któraś wie czy do jumpera można dokupić jakiś inny fotelik z adapterem pasujący do stelażu wózka?