reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

hej:) o dziwo nie musiałam dużo nadrabiac bo tylko 2str:) byliśmy u cioci J na urodzinach. Fajnie było:) ktoś tu kiedyś wspominał, że po dzieciach od innych widac uciekający czas, dziś sobie uświadomiłam, że Maja - moja Chrześniaczka, 10ego już pół roku skończy:) Taka duża dziewczynka:)

Daffi - choinka zakochałam się w Julci:D jest boska! śliczna i te włosyy:) a spryciula z niej super. Bałam się, że mocniej glebnie.
Fikusek a szkoda, że mu na jeżyka nie dałaś ściąc, krócej, ale i tak fajnie wygląda choc pierwsza fotka mnie urzekła, miodzio:)

reklama
fikusek co mam poradzić, że taka panikara ze mnie:-p jakieś tabletki uspakajające jutro wezmę :-D

lolkak u wujka robię :tak: tanio będę miała, to się skusiłam :-p

cherie pewnie, że mam wybrany. EWI mi stworzyła wzór ;-)

Paula słodziutko Twoja Malutka śpi. Wiesz, jak zobaczyłam te ucholki to mi się przypomniało jak moja córcia miała strój Prosiaczka:D
DSCN5380.jpgDSCN5382.jpg luty 2010:-)

DSCN5999.jpg kwiecień 2010:-)

DSCN7413.jpgDSCN7421.jpg maj 2010:-)

fikusek kurcze to teraz mnie przestraszyłaś :-p ale faktycznie, nie wezmę.

ja chcialam wziac przed dentysta i mi zabronil no ale to co innego bo kwotoku nie odstaniesz tylko najwyzejwujkowi bedzie gorzej robic:)
no i pewnie nie wszytkie tabletki rozrzedzjaa krew.

Vegas slodka Martynka:) ty to chyba masz milion zdiec malej:)

Hejka wieczorem

M okupował internet ,bo szuka auta

dafii fajny filmik, a Julka jaka duza pannica:-)

anetka taki na stałe tatuaż??? wow ja też chcę:-D

fikkusek ale mały przystojniak, mogę go dla Zuzi;-):laugh2:

A dzisiaj pierwszy odcinek Usta Usta, ogląda ktoś???

Fikusek no mam manię robienia jej fot:D:D od soboty mam masę na aparacie, ale nawet ich nie zrzucam na lapa i patrzę ile dni wytrzymam bez dodania na nk:D

reklama
Anetka pokaż ;-) i gdzie będziesz go robić?
Daffi, nareszcie udało mi się obejrzeć zwariowaną Julę :-D

edit. Danielek się co chwila budzi i coś noskiem podciąga, żeby tylko nie był chory... :-(

Do góry