emiliab,gratuluję wygranej
strip gratuluję kupy!!!Może wreszcie Wojtuś nauczy sie ją robić?
Ida,współczuję gorszej terrorystki od mojej....
A ja dziś robiłam sesji "oldschool baby" ciąg dalszy.Przez to mam armagedon w pokoju,wszędzie poniwieraja się ubranka i "akcesoria".A modelka zmęczona zasnęła,myslałam,że się obudzi i pójdziemy na spacer,ale to był fałszywy alarm,bo zasnęła znów...No,nic ogarne w tym czasie bałagan,może wstanie ,to pójdziemy,bo pogoda piękna,dzis ma u nas byc 6 stopni
))).No i cos na obiad musze sobie kupić.A co do słoiczków,to mam troche zapasów,bo kupowałm przy okazji innych zakupów w Tesco i Rossmanie,a nam jeszcze lekarz obiadków nie kazał dawac.gotowałabym jej bez problemu,tylko...no właśnie- po pierwsze,ona alergiczka,to boje się jej dawac zwykłe warzywa i owoce ze sklepu,a działkowych akurat tych co by mogła jeść,to rodzice już nie mają-i co?ryzykowac czy czekac?
strip gratuluję kupy!!!Może wreszcie Wojtuś nauczy sie ją robić?
Ida,współczuję gorszej terrorystki od mojej....
A ja dziś robiłam sesji "oldschool baby" ciąg dalszy.Przez to mam armagedon w pokoju,wszędzie poniwieraja się ubranka i "akcesoria".A modelka zmęczona zasnęła,myslałam,że się obudzi i pójdziemy na spacer,ale to był fałszywy alarm,bo zasnęła znów...No,nic ogarne w tym czasie bałagan,może wstanie ,to pójdziemy,bo pogoda piękna,dzis ma u nas byc 6 stopni