reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Magnolia, wszystkiego najjjjjlepszego dla Ciebie :))

kiedy pierwszy raz powinnismy odwiedzic dentyste, ktos wie ??

Jak byłam ostatnio u naszej rodzinnej Stomatolog, i dokładnie o to zapytałam, to zasugerowała, żeby zacząć chodzić na wizyty adaptacyjne jak już dziecko coś kuma i ma pierwsze ząbki - czyli koło roku można zacząć przyprowadzać dziecko ze sobą i mu tłumaczyć to i tamto

dobranocka mój mały też taki zainteresowany pilotem, wystarczy mu pokazać i 15 minut z głowy - taki zapatrzony :-D chyba ma to po tatusiu, bo ten to nawet śpi z pilotami :-D a potem się dziwić że nie działają :-p

hehe, my wczoraj oglądamy film na kompie a mój M. z pilotem w dłoni - to mu zabrałam że to nie telewizor i nie musi tego trzymać kurczowo. Aż się zdziwił :))))))))

no to mamy zeby dwa :)

Gratulujemy śliczniusich zębulków i 5 na suwaczku!!!

dobranocka ale Justysia ma spanie :-) . A Ty jak się czujesz oprócz tych mdłosci? Wszystko ok?

Justyna odsypia biegunkę. Spała wczoraj 4 godziny w dzień a na noc padła o 18 i spała do rana. Aż sama zasnęłam o 21!
Co do dolegliwosci to tylko mdłosci póki co.
Aha, wymyśliłam coś: mam wizytę u gina dopiero 8 marca, a kartę ciaży założą mi dopiero na wizycie kolejnej, pewnie po miesiacu, gdy przyniosę wyniki badań krwi i moczu. Wiec zapisałam sie do innego gina na dzisiaj, na 13:30, żeby wydębić skierowanie na badania, zrobić wyniki i założyć kartę ciaży od razu 8 marca :-) Potrzebuję jej jak najszybciej do urzędu Pracy (żeby dali mi spokój.....)
Wiec jak wrócę to pewnie pochwalę się pierwszą wspólną fotką :)))))))))))

moja para królewska śpi. nie wiem czy damy radę w końcu złapać siuśka i pojechać na morfologię czy nici z tego dzisiaj będą... a ja kopciuszek zaczęłam ogarniać chatkę puchatka. dzięki dziewczynki za słowa otuchy... no, nie ma na nią mocnych - jedno wyjscie jest tylko: pokochać;))) ale jak mi nerwy niedługo wysiądą to i miłość nie pomoże:/
co do słoiczków to ja przy nich zostanę, nie mam czasu gotować, nawet dla nas obiadów nie gotuję, bo jedną ręką nie da się. moją mamę to chyba śmieszy: ja byłam podobno jeszcze bardziej "absorbująca" więc pokutuję:/
pogoda piękna, więc niech się budzą i chociaż na spacerek sie wybierzemy

Witam się przed południem:)) Wyspana na maksa, mała pospała do 10 a ja razem z nią:)
moriam ładna waga Maury!
rysia ja też uwielbiam serial usta usta, jeden z niewielu seriali, z których można się naprawdę pośmiać:)
doris facet to taki tym, że jak się zajmuje dzieckiem to na nic innego już czasu nie ma labo po prostu taka ich natura, że w jednym czasie mogą skupić się tylko na jednej czynności czyli na dziecku:))
margerrita gratuluję dwóch ząbków i suwaczka!!
magnolia Wszystkiego naj naj z okazji urodzinek:))
mała mi gratuluję suwaczka, zdrówka dla Łukaszka!
Kania kciuki zaciśnięte
strip super ,że Wojtuś wreszcie zrobił kupke!!
emiliab ładna waga Franusia!

Śmigam na spacerek bo mała śpiąca to mam nadzieję, że uśnie i obejdzie się bez krzyku....miłego dnia wszystkim:))

Roxannka, mała_mi i Ika- gratuluję serdecznie ślicznych suwaczków!!!

kahaaa, usmiałam się z tego tekstu o paznokciach Twojej uciążliwej lokatorki! Hahaha!

Dobranocka, nie mogę się doczekać pierwszego zdjęcia Twojego maluszka! U mnie nadal 1 kreska na teście, chyba na razie sobie odpuszczę myślenie o następnym dzidziusiu :-). Nawet @ jeszcze nie wróciła, a co tu mówić o jakimś jajeczkowaniu. Hm...

Magnolia 100lat!!!
Margerrita gratuluje 5 na suwaczku i ząbków :)
Alicja Twój mąż nieźle to sobie wymyślił. Grunt, to że dziecku zimno nie było!!! Można by nawet rzec, że nowy typ zabawy wymyślił ;-)
dziewczyny, które mają blender: JAKI KUPIC? bo sie przymierzam.
stripMYmind gratulujemy kupki - oby częściej! A o blenderach niedawno dziewczyny pisały na zakupowo-wyprawkowym.

Chiałabym coś zaproponować: może ktoś stworzy nowy wątek o zupkach, słoiczkach, kaszkach itp? Przyznam, że karmie piersią i właśnie myślę o wprowadzeniu czegoś nowego i z tego co zauważyłam, to temat nowinek kulinarnych dla naszch maluchów przewija się wszedzie (czytaj: główny, karmimy inaczej i karmimy piersią) i trudno np. mi odnaleźć to co mnie interesowało...

a my dzis w trojke w domku:):):) wyspalam sie,tygrys nie marudzi wiec i humor mi sie poprawil! Teraz uspilam go na dworze wiec troche sobie pewnie pospi a ja moge na necie posiedziec i zamierzam poszukac na ebayu jakis fajnych ciuszkow dla niego
dziulka mnie to szczerze mowiac zal twojego meza
margerrita no to gratulacje z drugiego zeba
alicja twoj maz ma wyobraznie hahahah
magnolia WSZYSTKIEGO NAJ NAJ!!!
Dobranocka powidzenia u lekarza i czekamy na zdjecie

reklama
Do góry