Witam! Nie było mnie parę dni... W sobotę wzięłam się za mega porządki

bo trochę ostatnio sie rozleniwiłam w sprzątaniu...

A w niedzielę mieliśmy odwiedziny, przyjechał mój brat z żoną i swoim małym urwisem (ma 2,5 roku) :-) Ale z niego rozrabiak, że normalnie szok - jak mój Patryk taki będzie to ja normalnie zwariuję

zasiedzieli się i już potem nie miałm siły nawet na czytanie. Wczoraj próbowałm nadrobić ale to nie jest wcale takie proste...

no i w końcu wyszło na to, że nic nie pamiętam z tego co naczytałam...
U nas ząbków jeszcze nie ma ale w tamtym tygodniu jak bylismy na szczepieniu to lekarka mówiła, że będzie wcześnie ząbkował bo już dziąsełka opuchnięte :-) Więc czekamy... Narazie gryzie wszystko co ma w zasięgu ręki i dererwuje się strasznie.
natolin mój mały też nie chce się jeszcze obracać. Ani z brzuszka na plecki ani odwrotnie. I nie wiem jak go do tego zachęcić... Myślę, że to dlatego że dość sporo sobie waży więc pewnie jest mu ciężej. Ortopeda nam mówił, że będzie później chodził i siedział własnie dlatego, że jest duży i pewnie obracał się będzie też później... Wypróbuje metodę
frogg może pomoże :-)
rysia85 mnie tez czeka wizyta u dentysty... Nie wiem jeszcze kiedy ale w końcu trzeba. Tylko, że ja sie tak boje dentysty że masakra! Wolałabym co tydzień się na fotelu u ginekomoga rozłozyć niż do dentysty iść

Nie weim skąd mam taki paniczny strach... W ciązy jak byłam na kontroli to myślałam, że ze strachu urodzę
dobranocka mój mały też taki zainteresowany pilotem, wystarczy mu pokazać i 15 minut z głowy - taki zapatrzony

chyba ma to po tatusiu, bo ten to nawet śpi z pilotami

a potem się dziwić że nie działają
mamaagusi to dobrze że mała tak dobrze przytyła!
kasis ojj to niedobrze! Trzymam kciuki za malutkiego, niech szybko zdrowieje!