reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Kiedy na zakupy ;)

Zobacz załącznik 333081Zobacz załącznik 333080 to moja sypialnia....kolor nie wyszedł na zdjęciu w rzeczywistości to taki jagodowy róż...chyba te paseczki za bardzo mi tu namieszają

W takim razie wybierz jednolity wzór - najbezpieczniej :-) A skoro to jagodowy róż, to może ten wrzosik będzie Ci pasował? Trudno mi to ocenić po zdjęciu, bo faktycznie nie bardzo widać kolor Twoich ścian i dodatków.

reklama
Zołza....śliczne...a ja siedzę już godzine i nie umiem zdecydować...pierwszy raz mi się tak zdarzyło że nie wiem

misialina piękną macie sypialnię:szok: Ja bym chyba zdecydowała się na ten amarant-jest piekny i może warto żeby troszkę Ci namieszał!!Wydaje mi się ,że będzie pasować.
zolza pościelka super!!Niech zgadnę jaki kolor wybrałaś...hmmm zielony?? :tak:

Iza - ja też planowałam kupić ten wózek ale niestety w Szczecinie nigdzie go nie znalazłam, żeby zobaczyć jak wygląda na żywo i dlatego kupiłam X-landera, który ma te same funkcje i tez sporo gratisów dostałam w zestawie.

Zamówilam...heh...już nie będę do tego wracać...polatałam z latopem po sypialni i jednak wygrały serduszka w kwiatuszkach

Doris...Ty masz przecież Tako X Jumpera :)

doris też mi się wydawało ,że się pomyliłaś z X-landerem.Bo pamiętam jak wklejałaś nam linki do aukcji i był to na pewno jakiś wózek z Tako.

reklama
Zamówilam...heh...już nie będę do tego wracać...polatałam z latopem po sypialni i jednak wygrały serduszka w kwiatuszkach

:-) Juz sobie Ciebie wyobraziłam "latającą z laptopem" ;-) Gratuluję w końcu podjęcia decyzji :-)

Katamisz, he he, no jakże by inaczej? ;-) Wybrałam wzór 108 i kolor zielony, mąż wybrał wzór 105 w kolorze niebieskim i razem wybraliśmy rożek wzór 110 - zielony, oczywiście ;-)

Iza, ja to się na tych wszystkich wózkach nie znam, gubię się normalnie - dobrze, że my juz mamy :-p Ale wizualnie podoba mi się :-)

Do góry