reklama

Kiedy na zakupy ;)

Aestima, witaj w klubie posiadaczek X-landerów:-)wiem jaka to radość kupić wózek!!!
dagamit, ja też radziłabym Ci kupić jak najszybciej - jak ja kupowałam to gość w sklepie powiedział, że nowa dostawa będzie o ok. 200 zł droższa

reklama
Aestima śliczny wózio, też muszę zacząć się bardziej intensywnie rozglądać bo faktycznie może być różnie z tymi wózkami. Zielony też mi się bardzo podobał i taki chciałam kupić ale coraz ciężej o niego na allegro w korzystnej cenie.
Tacy rodzice to nieoceniony skarb :)
Katamisz same cuda kupiłaś, nie mogę wzroku oderwać :tak:

Powiem Wam ,że odwiedzanie lumpków weszło mi w krew i nie potrafię przejść obojętnie.Zawsze wejdę tylko zobaczyć!!Na tym rzadko się kończy:sorry:
No i stałam się maniaczką dzieciowych ciuszków!!Mogłabym je kupować bez przerwy.Pamiętam jak Igor był malutki też miałam przez jakiś czas manię kupowania...:-)

aestima rogal w kropy jest super masz rację.Mi też wpadł w oko dzięki groszkom.

Aestima noooo...!!! To rozumiem, piekny wózeczek:)

Dagamit ja potwierdzam słowa dziewczyn, jeśli masz teraz pieniądze to kupuj wózeczek bo one strasznie idą w górę. To są modele z zeszłego roku i teraz je wyprzedają, jungle dostać coraz trudniej więc pewnie podobnie będzie z voulcano.

Katamisz piekne ciuszki! Płaszczyk przesłodki:))

no to dziewczyny, widzę że nie mam na co czekać, bo nawet na vulcano się mogę nie załapać...myślę, że koło połowy miesiąca kupimy...ech...chciałabym juz to mieć z głowy :-)

Aestima super, że macie już wózio. Jest śliczny i napewno Mieszkowi będzie tam dobrze :-)
Agatka łóżeczko to poważna sprawa. Teraz tylko mąż musi się wykazać i złożyć, a Ty potem wklej fotki.
Katamisz Ciuszki śliczne :-) gdzie taki fajny lumpeks masz? Ja też z Wrocławia to może akurat gdzieś w moich okolicach i bym pobuszowała tylko za jakimiś chłopięcymi.

Aestima super bryka, Mieszko bedzie smigal wygodnie:-D
Katamisz łowy udane i sliczne:-)
Zazdroszczę Wam zaanagażowania Waszych Mam - moja nie zadzwoniła ze 3 tyg. - a miała mi obiady gotować do podgrzania :-( - no i nie spodziewam się od Niej jakiejkolwiek pomocy finansowej ( tu była jasność od początku ) ani najmniejszego drobiazgu dla Młodej, nie mówiąc już, że takiego od serca ( no tu niestety myślałam, że będzie inaczej :-( )
Kurcze przykro jak na matke nie mozna liczyc i nie chodzi tu o kase bo wiadomo, ze niektorych nie stac, ale o takie zwykłe dopre slowo i zainteresowanie:-(

Agatka obejrzalam łózeczko, super zakup, baloniki fajne

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry