reklama

Kiedy na zakupy ;)

Mi też bardzo podobają się te paseczki amarantowe i pastelowe jeszcze:tak:

zebrra rozbawiłaś mnie ;-) Mówisz 11 i jeszcze na allegro Cię nie było...hie hie

reklama
Traschka! Ale historia. Ale Twój mężuś wspaniały i pięknie się zachował. Kiedyś będziesz wspominać to ze wzruszeniem!:) I Małej opowiesz:)

Mysia- ja bym kupiła takie mebelki, które potem będą do pokoju dziecka. Sama nie mam jeszcze pokoju dla dziecka (kawalerka) ale już mam wizję jego pokoiku i kupiłam komodę, która teraz tak średnio nam pasuje do pokoju ale przynajmniej będzie służyła Małemu latami:))

Oto nasze dzisiejsze zakupki:

spac.jpggon.jpgkom.jpgP1070937.jpgs.jpg

Aestima ale zazdroszczę, że masz już wózio w domu! A nam mama dziś powiedziała, że dają nam 1000zł na wózek - ucieszyłam się strasznie i już na pewno kupimy ten nowy zestaw x-landera, który Ci pokazywałam (ten full komplet vulcano za 1600zł z fotelikiem) :-) W tej sytuacji spokojnie chyba możemy jeszcze poczekać - mam nadzieję, że te x-landery nie wyjdą za szybko (albo nie zmienią ceny) :-)

Dagamit, moja mama powiedziała, że kupują Mieszkowi komodę (zamówiłam już taką za 600zł) i dziś dostałam przelew- 1000zł zamiast tych 600- mama powiedziała, ze mamy dołożyć do wózka. Super prezent, tak się cieszę, bo ostatnio z kaską u nas krucho a jeszcze tyle wydatków...

Daguś- ja Ci radzę kupuj szybko. Najpierw były super oferty na jungle i ... szybko zniknęły- musiałam ostro nakombinować żeby mieć ten zestaw. Gondolę i spacerówkę zamówiliśmy w poniedziałek ok 19 a we wtorek rano już ich nie było! Teraz wyprzedają vulcano i nie wiadomo czy nie będzie tak samo jak z jungle...

Aestima fajne są takie niespodzianki od rodziców, prawda? :-) Ja tez jestem dziś w świetnym humorze :-)
A skoro tak mówisz o tych wyprzedażowych ofertach x-landera, to chyba jednak chyba tak zrobimy, że jeszcze w tym miesiącu zamówimy i będzie spokój. Nie chciałabym zostać potem z ręką w nocniku, a w sumie już opcji nie zmienię i zostaniemy przy tym vulcano :-)

aestima wózeczek super.Już traschce mówiłam ,że sama kiedyś chorowałam na X-landera.Na pewno wybrałabym ten sam kolor co Wy.Jest według mnie najładniejszy.
A jeśli chodzi o kaskę od mamy to super prezent!!Najlepszy z możliwych chyba :-)

A ja Wam na szybko pokażę co dziś upolowałam za 19 zł...pisałam na głównym :)Uwielbiam wyłapywać takie okazje :)
100_8676.jpg100_8673.jpg100_8678.jpg

Ostatnia edycja:
Katamisz, ale śliczne!!! Szczególnie rogal w kropeczki mi się podoba- uwielbiam kropeczki!

Dagamit, trzeba przyznać, że super mamy rodziców :) To już nie chodzi nawet o tą kasę co o zaangażowanie:) Moja mama od kilku dni się wkręciła w wyprawkę, bo wcześniej chyba się bała zapeszyć (przez to moje poronienie) a teraz co chwilę dzwoni z pytaniami "czy kapelusik płócienny z gapa na 8/12 m-cy kupić czy za mały będzie na przyszła wiosnę?", "jakie zwierzątka ma uszyć do karuzelki, bo już ma konika, liska i jelonka?" hehe:)
Dagamit, ja się przy tym wózku tyle stresu najadłam, że radzę Ci jak najszybciej kupić. Ja zdążyłam dosłownie w ostatniej chwili, ale być może kolor jungle jeszcze powróci na allegro w korzystnej cenie. Jednak wolałam nie ryzykować. Śledź allegro i trzymaj rękę na pulsie:))

reklama
tutaj koło mnie otworzyli niedawno Leroya . Może będziesz miała tu bliżej , jest tak jaby na tyłach domoteki, przy tych wszystkich ikeach światach dziecka, w markach. Jest bardzo dużo materiałów a ludzi niewiele. Jak chciałabyś to mogłabym sprawdzić ten materiał czy jest żybyś na darmo nie jechała

Budują tu też obok Smyka megastore, matrercare też bardzo duży. Fajnie bo teraz wszystko w jednym miejscu będzie.

Wielkie dzięki :-), ale mam szansę go spotkać jedynie albo u Ursusie albo w Piasecznie. Na Targówek mam duuużo lepszy dojazd :tak:
Aestima - wózio bardzo.... fotogeniczny :-D
Zazdroszczę Wam zaanagażowania Waszych Mam - moja nie zadzwoniła ze 3 tyg. - a miała mi obiady gotować do podgrzania :-( - no i nie spodziewam się od Niej jakiejkolwiek pomocy finansowej ( tu była jasność od początku ) ani najmniejszego drobiazgu dla Młodej, nie mówiąc już, że takiego od serca ( no tu niestety myślałam, że będzie inaczej :-( )

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry