reklama

Kiedy na zakupy ;)

A ja buszuję po allegro i szukam łóżeczka dla naszej Truskaweczki...chyba się skuszę na to
# 17el - LOZECZKO SZUFLADA MATERAC POSCIEL SERCA (1473548670) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

Misialina zestaw w sumie fajny jak za tą cenę...moja kumpela ostatnio sobie go zamówiła właśnie...ciekawe jak ta pościel będzie sie trzymac...

a w ogóle to mnie sie szalenie podoba to łóżeczko na którym prezentowana jest pościel...ale jego cena jest mało atrakcyjna...

Ostatnia edycja:
reklama
A teraz mój osobisty dramat. Ile ja się dzisiaj stresu najadłam, przeryczałam pół dnia:( Komoda przyszła przed południem i od razu wzięłam się za jej skłądanie. Ogólnie meble zawsze skłądam sama, wszystko co kupujemy wiadomo, że ja złożę. No więc z komodą żaden problem - wyjęłam instrukcję i zabrałam się do pracy. Wszystko łąćzone m.in. na drewnianych kołkach, które były dość długie. Na dole komody (kto widział ten wie) jest najważniejszy element - szuflada z jeżdżacymi autkami. Niestety podczas skłądania tej donej szuflady nie zauważyłam, że potrzebne są 2 mniejsze drewniane kołki (w ogóle ich nie zayważyłam w tej masie śrubek i wielkich innych kołków). Nadziałam więc duże i chciałam połączyć elementy i .... te wielkie kołki przebiły się przez sam środek szuflady wybijając dwie wielkie dziury. Odpadła farba, wyskoczyły trociny, wielkie brązowe gów.no na środku najważniejszego elementu. Poryczałam się i miałąm ochotę wyrzucić całą komodę przez okno. Musiałam jechać do pracy i tylko zostawiłam na komodzie list przepraszający do M...
Jak wróciłąm nie było śladu po dziurze!!! M. tak wszystko pięknie załatał i pomalował, że nic nie widać!!! ALe ulga, a byłam naprawdę załamana... ta komoda będzie mnie prześladować do końća życia, już mi się nawet nie chce jej zapełniać ubrankami...
traschka, ale masz faceta!!! Ja bym chyba nie powstrzymała się przed wywaleniem komody przez okno...

Wózkowo - Zebrra - napewno się pochwalę ( to Chicco sprzed kilku lat ) jak się do niego dokopię ( jest złożony pod biurkiem a dojście do biurka praktycznie nie istnieje :baffled: jak na razie ), upiorę i przysposobię pozostałe gadżety. Co do oldschoolowym wózków to są ładne, ale patrzę przede wszystkim na praktyczność oraz wygodę, no i na spacer to mimo, że do pracy ubieram się biurowo ( ale bez przesady :laugh2: ) to zdecydowanie styl sportowy, bo inaczej moim zdaniem by to dracznie wyglądało. Wózek retro mógłby ewentualnie pasować do zwiewnych letnich sukienek w kwiaty.
Traschka - Twoja opowieść zabrzmiała niczym horror no, ale Twój M. naprawdę zachował się super !!!:tak: Nie myśl już więcej o tym przykrym zdarzeniu. :happy:
A ja mam już wieszaczki z główkami myszek z Zara Home, niestety w pobliskim Leroy Merlin zabrakło upatrzonego przeze mnie materiału na organizer ( jasna zieleń ;-) ) więc muszę się wypuścić albo do Ursusa albo do Piaseczna :eek: Cenowo chyba mi on zbyt tanio nie wyjdzie, ale choć będę zadowolona. A w skrzynce znów masa awiz - a dziś do 17 byłam w domu :wściekła/y: - pewnie allegrowe zakupy. Wczoraj wysłałam list polecony do niesolidnego Sprzedającego - albo oddaje kasę albo idę na policję.

tutaj koło mnie otworzyli niedawno Leroya . Może będziesz miała tu bliżej , jest tak jaby na tyłach domoteki, przy tych wszystkich ikeach światach dziecka, w markach. Jest bardzo dużo materiałów a ludzi niewiele. Jak chciałabyś to mogłabym sprawdzić ten materiał czy jest żybyś na darmo nie jechała

Budują tu też obok Smyka megastore, matrercare też bardzo duży. Fajnie bo teraz wszystko w jednym miejscu będzie.

traschka wyobrazilam sobie co czułaś po złożeniu i nieumyślnym zniszczeniu tak długo wyczekiwanej komody.Biedna...Całe szczęście masz wspaniałego męża i potrafił szybciutko naprawić tak żeby nic nie było widać :tak:

misialina ten zestaw jest prześliczny i wart tej ceny według mnie.O ile zdjęcia są zgodne z przedmiotem, bo z tym to często różnie bywa na allegro.Nie mam nikogo kto kupił ten zestaw więc nie powiem Ci jak się sprawdził w praktyce.Cena jest kusząca a zestaw najpiekniejsze są te paseczki według mnie albo fiolecik.

Trasia widzę, że nie tylko ja jestem mistrzynią młotka i śrubokrętu:-) Masz super faceta, mój to by wywalił na śmietnik i kupił nową;-)
Ja wczoraj też wzięłam się za rozkładanie łóżeczka i niby taki pikuś, instrukcja po polsku, ale ile się kur........mi nasypałam i napociłam to tylko ja wiem:wściekła/y:Ale stoi:-)JEst takie jak na zdjęciu, jak znajdę aparat to zrobię fotkę

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry