Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Też mi się podobała ta tunik, ale mam już tyle ciuchów ciążowych, że nie wiem czy wszystkie zdążę założyć.Misialinko- za duży wybór jest po prostuSama nie wiem co Ci poradzić...
Dziewczyny- ja właśnie dostałam prrzesyłkę z tuniką którą zamówiłam jakiś czas temu (strasznie długo szła) i jeśli któraś ma ochotę - chetnie odsprzedam. Za mocno mnie opina i nie wyglądam zgrabnie, ale ja mam w brzuszku pod pępkiem już 101 cm i dupcia też "urosła"Szkoda, bo tuniczka b. fajna. Napisałam do babki, moze będę mogła zwrócić ,ale kontakt z tym sprzedającym jest kiepski, więc się nie napalam i chyba będzie trzeba sprzedać. Szkoda żeby w szafie wisiała. Oto ona- ta fioletowa
Zakręcona tunika na każdą okazję dla mamy 2kol (1440048066) - Aukcje internetowe Allegro
Kolorek dużo ostrzejszy i żywszy niż na zdjęciu. o coś takiego:Zobacz załącznik 333078
Potem mogeę wstawić fotkę, ale teraz mąż zabrał aparat ze sobą do pracy...

zakupki skromne, mam jeszcze ubranek trochę, ale muszę najpierw rozpakować paczkę..mysia Twoje zakupki też śliczne...Jak będziesz we Wrocku to zapraszam na jakąś kawkę do mnie ;-) Pochwalisz się wózeczkiem
[
Co do wózków to koleżanka mi kiedyś mówiła o jakimś bardzo fajnym produkowanym w Częstochowie czy też pod Częstochową.
No to nie zabłysnęłam intelektem...forever bo Częstochowa i okolice to takie zagłębie wózkowe, bardzo dużo producentów jest tu, nawet x-lander czy tako to Częstochowa..jednakże większość to wózki jak ja to mówie "typu ciężkiego" na takie
ZESTAW SKRZAT WÓZEK SPEED+FOTELIK KOŁA POMPOWA (1490429544) - Aukcje internetowe Allegro
ANMAR-wielofunkcynyMIRAGE200 megapromocja NOWOŚĆ (1489304175) - Aukcje internetowe Allegro

No to nie zabłysnęłam intelektem...![]()