reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pierwsze Buciki:-)

Odświeżam temat.
Laski jakie teraz kupujecie buciki dla dzieci? raczej adidaski , półłbuty? nie wiem sama jakie kupić. Na pewno kalosze muszą znaleźć się w domu

reklama
martolinka ja zamierzam teraz kupic Mlodemu jakies adidaski:) jeszcze chodzi w zimowych ale nie sa to jakos typowo zimowe butki (na angielska zime heh), skorzane i lekko ocieplane ale teraz chce adidasy chyba ze sie jakies polbuty ladne znajda...

My na pewno kupimy trampki takie na rzepy :tak: ale na suche dni, na bardziej mokre za to takie półbuciki ze skórki lub czegoś podobnego. No i kaloszki wiadomo.

ja muszę coś już myślec . Chciałam małemu kupic jeszcze jedne zimowe , bo te są takie już na styk, ale wytrzymamy jeszcze pare dni.
A czy tak jak w zimowych butach , w tych wiosennych trzeba na cos zwracac uwage?cos jest szczególnie wazne?

Odświeżam temat.
Laski jakie teraz kupujecie buciki dla dzieci? raczej adidaski , półłbuty? nie wiem sama jakie kupić. Na pewno kalosze muszą znaleźć się w domu

Marta moj ma juz kalosze od jesieni:-) kupilam mu juz trampki na rzepy croccodrillo, i ostatnio na ebayu adidaski clarksa i musze Ci powiedziec ze te adidaski sa rewelacyjne super sie zginaja maly dobrze w nich chodzi poza tym ja juz mu upieram adidaski jak tak cieplo jest..

Dziewczyny ja dopiero pierwsze butki będę kupowała...
Ala na spacerach raczej śpi, a w każdym razie nie wyłazi z wózka, więc liczyłam że zaoszczędzę na zimówkach :)

Ale teraz chciałabym jej coś kupić na wczesną wiosnę.. chyba jednak powinny to być jeszcze jakieś wyższe buciki prawda ?

Może skocze jutro do "Bartka", mam blisko...

Maja ma 2 pary adidasów, ale zamierzam dokupić jakieś ładne półbuty. Jeszcze sie nie rozgladałam.

gieoska ja też kupiłam trampki na allegro Trampeczki Coccodrillo na wiosnę rabat +gratis r22 (1481967275) - Aukcje internetowe Allegro
no i mam w planach adidaski tylko najpierw muszę się na zakupy wybrać ,
martolinka a jakbyś mu kupiła ocieplane kalosze??
jeśli chodzi o buciki Bartka to jestem niezadowolona z zakupu i raczej już u nich nie kupię butków małemu , spoko były dopóki nie przyszło postawić w nich kroczków , dobrze że mam drugie butki dla niego

Ania Sm bede musiała pomysleć o jakimś rozwiązaniu... ja z kolei z Bartków jestem mega zadowolona. Giętkie , wygodne , młody swobodnie w nich chodzi :)

reklama
Do góry