reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

zuzannka81 ja miałam te same leki co ty.... u kogo się leczysz ?! przyjmuję je nadal i jestem w kontakcie z kliniką...

moja skromna betka 12dpt-33,7, 14dpt-52,7, 16dpt-91,7 powolutku ale rośnie , mam nadzieję że wszystko będzie w porządku ,przeżywam ,troszkę się martwię na 14 ,03mam mieć USG (26dpt) ....

:-) trzymam za was kciuki babeczki
extra, betka sie prawie podwoila w ciagu 2 dni, wiec bardzo dobry wynik. Najwazniejsze, ze rosnie i tego sie trzymajmy:-), jestes w ciazy Kochana!!!! Ja mam wizyte 20dpt i juz nie moge sie doczekac:-)

reklama
och twoje słowa koją moją znękaną duszę!!!!:tak: chcę tak myśleć i myślę że mam w sobie dzidziusia......ale przeżywam, oj przeżywam.......

och twoje słowa koją moją znękaną duszę!!!!:tak: chcę tak myśleć i myślę że mam w sobie dzidziusia......ale przeżywam, oj przeżywam.......
ja tez to wszystko strasznie przezywam (dlatego Ciebie calkowicie rozumiem) i chyba dopoki na USG nie zobacze to do konca nie uwierze, choc powiem prawde, ze mimo, ze dopiero co skonczylam 5-tydzien, brzuszek wiekszy. Ja jestem b.szczupla, wrecz chuda, wiec u mnie nawet miniwypuklosc widac. Moj eMek wniebowziety:-)

ptencer - twoja beta mnie powala. ile przeslicznych bejbiskow w sobie nosisz? :-)
bzzz- trzymaj sie kochana, a niebawem uslyszysz serduszko..

malekropki mam pytanie czy nie zechcialabys oddac nam swoje zarodki? Bardzo dlugo wraz z mezem staramy sie o malenstwo bez rezultatu. Przepraszam za takie bezposrednie moze nietaktowne pytanie ale przeczytalam Twoj post i mnie tknelo. To nasza wspolna i przemyslana decyzja.A to amlenstwo kochalibysmy od 1 dnia....prosze o kontakt.To moj meil lipton22@op.pl

To pytanie kieruje do wszytskich KObietek,ktore ciesza sie juz swoim malenstwem i chca podzielic sie tym szczescien tez z nami;)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
hallo kobietki :)

Melduje sie po wczorajszej wizycie w Oslo.U mnie nadal oczekiwanie,jajeczka super ale jak na razie jeszcze za male.Nadal mam brac suprecur 2 razy dziennie i puregon dawka 75 wieczorkiem.Badanie krwi tez super,poprostu musze poczekac jeszcz troszke,az moje jajeczka urosna.W kazdym razie kolejna kontrola w poniedzialek 7.03 i jak przypuszcza pani doktor punkcja albo w srode9.03 albo w piatek 11.03 :)

Pozdrawiam :*

czarnykot no to musisz uzbroić się w cierpliwość najważniejsze że wszystko w porządku i jajeczka rosną....

zuzannka81 ja miałam te same leki co ty.... u kogo się leczysz ?! przyjmuję je nadal i jestem w kontakcie z kliniką...

moja skromna betka 12dpt-33,7, 14dpt-52,7, 16dpt-91,7 powolutku ale rośnie , mam nadzieję że wszystko będzie w porządku ,przeżywam ,troszkę się martwię na 14 ,03mam mieć USG (26dpt) ....

:-) trzymam za was kciuki babeczki

bzzzz kochana ja początki swoje zaczynałam u dr.Zygler a transfer robił mi dr.Zamora w Novum bardzo fajni lekarze nie są wylewni w rozmowie,ale jeśli pytasz to bardzo mądrze i po polsku odpowiadają ,pielęgniarki też baardzo sympatyczne .
Jestem dzisiaj po transferze:-),wyobrażcie sobie że wczoraj powiedzieli ,że 5 się przyjęło a dzisiaj niespodzianka i jeden do nas dołączył ,czyli w sumie 6 dzisiaj 2 do brzuszka powędrowały a 4 pojechały na zimowisko.
Cieszę się i mam nadzieję ,że się zadomowią na stałe u mnie w brzuszku...........
bzzzz ja czuję ,że ta wiosna należy do nas kobitki i wszystkie będziemy cieszyły się ślicznymi różowymi dzieciątkami ;-)

reklama
Do góry