reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

Witam :)

U nas jakby lepiej. Tomkowi nie leje się już z nosa, ale jeszcze furczy mu tam. Więc zakrapiamy i odciągamy. Wiki kaszle juz mokro więc mam nadzieję, że niebawem minie :)

AsiuK Dziękuję bardzo za komplement. Aż mi łezka się zakręciła.

reklama
Czesc dziewczyny. U mnie nocka rewelacja jedna pobudka o 2:30 i teraz o 7 no ale to i tak musialam juz wstac bo syna do przeszkola prowadze .
Dziewczyny jak wy czesto karmicie swoje maluchy? Moj jest juz tylko na butli i je co 3 godziny najczesciej ale wczoraj jadl mi co 5 i raz 6 godzin i mowie tutaj o dniu bo w nocy zawsze je rzadziej. Pytam bo moja mama zarzucila mi ze go odchudzam. I nie wiem czy powinnam go budzic jak tak twardo spi i karmic czesciej? Wyglada dobrze nie jest chudziutki ani gruby jest normalny tylko duzy chlopczyk bo wyglada na jakies 4 miesiace juz.

Gosia: Zazdroszczę ci że tak ładnie ci śpi:)
Moja mała najdłużej mi spała tylko raz 5 godzin az patrzyłam czy oddycha:no:
A Tak to śpi 2 godz raz 3 jak sie uda a tak to 1,5 i nawet po 45 minut ...w nocy zwykle śpi ładnie do 2 a potem jest marudzenie...dzisiaj juz nie dałam rady nie spała od 2 do 5 a wczoraj od 2 do 7 a dzis mama mi ją wzieła na troche zebym sie przespała...i tak usnąc juz nie mogłam...

złapało mnie na dobre jestem chora, do małej zbliżam sie tylko tyle co musze... i zakładam maseczke na usta...nie chce zeby zachorowała...

jutro mamy szczepienie...:blink::blink:

chyba boje się gorzej od niej:))

dzisiaj o 3 po pracy tatus zabiera małą do teściów..a a ja zmykam do szkoły...dzisiaj mam niemiecki i polski...uhhh nie chce mi sie ale chodzę puki ma kto zostac z małą...tak to bedzie dupa jak sie zrobi ciepło to mama będzie pracowac dłuzej i tato pojedzie w delegacje....a musze miec chociaz połowe zajęc... tyle dobrze ze w sobote ojciec idzie za mame do pracy i ona zostaje z małą...

:-( claudia: coś nie tak?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
U nas śnieg :( Co za paskudna pogoda :(

Gosia mój głodomorek je w dzień co 2 czasami 3 godziny a w nocy co 3. Zastanawiam się czy kiedyś mu się to wydłuży, bo czasami mam dość :(

Claudia a co to za podły nastrój???

i ja sie witam z rana ,również z kiepskim nastrojem.dzisiaj dopiero pusciły mi nerwy a raczej w nocy bo noc nie przespana.nie dośc ze wczoraj o mały włos nie miałabym wypadku z Juleczka ( bo idiota wyjechał mi na czołówkę) to jeszcze mój wrocił zalany w trupa:-(.i dzis w nocy musiałam dwa razy robić mleko w butli Julce bo z cycusia nic nie leciało:( i niestety ostatnio musze dawac butle bo pokarmu praktycznie brak:-(
a jeszcze dzis u nas pada deszcz,takze i to nastroju nie poprawia:(((

Claudia Tobie i innym z podłym nastrojem zycze duzo słonka:)
ticker.php

U nas też pada śnieg

Dziewczyny no stresuję się
dzwonię po 13:00 do kliniki i będę chyba już wiedzieć czy mały ma nadal tą bakterię
wolałabym żeby nie miał...

zobaczymy

Jeszcze muszę iść z ojcem na miasto odebrać kasę i złożyć wniosek na dowód
kurde, czemu on jest taką ciapą :-(

reklama
Do góry